محمد رضا دارابي محجوب در حاشيه همایش کشوری چالشها و راهکارهای توسعه مشارکت دانشجو در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار كرد : در شيوه تعامل استاد و دانشجو در طب قديم و طب مدرن با هم تفاوت هاي زيادي ايجاد شده است.
وي گفت: در طب قديم رابطه استاد و دانشجو جايگاه ويژه اي داشت و اين رابطه در عين حال كه عاطفي بود همراه با حرمت و احترام به استاد بود.
دارابي تاكيد كرد: در گذشته رابطه استاد و با دانشجو مانند رابطه پدر با فرزند بود و استاد نيز تمام دانسته هاي خود را به دانشجو منتقل مي كرد.
وي ادامه داد: مي توان گفت كه علت توفيق دانشجو و استاد در طب قديم همين تعامل و مشاركت در آموزش و فراگيري ها بوده است.
دارابي با بيان اينكه وزارت بهداشت با برگزاري اين همايش سعي در بررسي راهكارهاي مناسب تعامل استاد و مشاركت دانشجو است افزود: استاد و دانشجو در طب جديد معيارهاي ديگري را پيدا كرده است.
وي گفت: همچنين با افزايش تعداد دانشجويان در يك كلاس اين رابطه افت كمي دارد و دانشجويان نمي توانند مسائل خود را مطرح كنند.
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي مشهد در ادامه تاكيد كرد: با تعيين زمان هاي محدود براي برگزاري دوره هاي آموزشي نيز مشكلات ديگري در اين تعامل ايجاد شده است.
دارابي بيان كرد: بايد با توجه به نيازهاي آموزشي، تربيتي، فرهنگي داانشجويان در سراسر كشور آنها در اين خصوص مشاركت داشته باشند.
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي مشهد بيان كرد: بررسي راهكارهاي مشاركت دانشجويان در قالب هم انديشي انديشمندان در اين همايش مدنظر قرار گرفت تا با بحت در مورد چالش هاي تعامل استاد و دانشجو تنگناهاي آن را برطرف كنيم.
دارابي بيان كرد: در اين همايش تعامل استاد و دانشجو، اخلاق حرفه اي در آموزش دانشجو، رابطه عدالت آموزشي با مشاركت دانشجو، تصميم سازي دانشجويان، مشاركت دانشجويي و آموزش پاسخگو بررسي مي شود.
نظر شما