به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد سالک، چهارشنبه شب در همایش کاهش جمعیت ضربه ای سهمگین بر پیکره مسلمین در تالار نور مشهد اظهار کرد: میزان باروریها طبق آمار از 6.8 درصد فرزند در سال 55 به 1.8 درصد در سال 85 رسیده و در سال 89 این میزان به 1.6 درصد کاهش یافته و این امر از نیرنگ های استعمار و خطر جدی است که کشور را تهدید کرده و ما را گرفتار جامعه پیر می سازد.
بررسی طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده در مجلس
وی افزود: مجلس شورای اسلامی طرحی را تحت عنوان طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده مورد بحث و بررسی قرار داده و این طرح در چهار فصل اهداف، کاهش سن ازدواج، آسیب کاهش جمعیت و کاهش میزان طلاق و حمایت از فرزندآوری جمع بندی شده است.
وی ادامه داد: این طرح هم اکنون در مرحله ویراستاری و کارهای قانونی است و به زودی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مورد بحث قرار می گیرد؛ بر این اساس قوانین گذشته و طرح پیشگیری از جمعیت و تنظیم خانواده با یک دو فوریتی لغو شده تا طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده تصویب شود.
رشد جمعیت تا سقف 150 میلیون نفر مساوی با اقتدار ملت
وی بیان کرد: رشد جمعیت ایران تا سقف 150 میلیون نفر مساوی با اقتدار یک ملت است بنابراین برای رسیدن به این منظور باید تلاش کرد.
حجت الاسلام سالک افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فضایی در کشور ایجاد شد مبنی بر اینکه برای آینده سازی و پیشرفت باید به سمت افزایش موالید رفت اما پس از مدتی تبلیغات خارجی اثر خود را بر افکار سیاسیون و نخبگان گذاشت و بر این اساس به تمامی دستگاه های اجرایی ابلاغ شد تا برای کاهش جمعیت تلاش شود.
لغو قانون تنظیم خانواده تا هفته آینده
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طرح کاهش جمعیت در قالب تنظیم خانواده مطرح و تبصره ای در زمینه تامین هزینه اجرای آن بیان شد و در این راستا معاونت راهبردی ریاست جمهوری موظف شد تا این مبالغ را تخصیص دهد.
وی ادامه داد: از سال 72 تاکنون این قانون اصلاحاتی داشته اما در جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی مقرر شد تا قانون تنظیم خانواده با رعایت مسائل جانبی لغو شود و به احتمال زیاد این موضوع تا هفته آینده عملیاتی می شود.
سیبل حمله استکبار، خانواده های شیعه است
وی تاکید کرد: مسئله میزان باروری از رنسانس، انقلاب صنعتی و همزمان با تشکیل فراماسونر آغاز و برخورد با مباحث دینی مورد توجه قرار گرفت و به خانواده حمله شد طوری که امروز هم سیبل حمله استکبار خانواده های شیعه و تخریب نهاد خانواده دینی است.
وی بیان کرد: رژیم های استکباری با عنوان دفاع از حقوق زن به نهاد خانواده تاختند و در چنین شرایطی یا باید میان سمت های مادری و همسری و فعالیت های اقتصادی زن در جمهوری اسلامی تصمیم گیری شود و یا برخلاف فقه آل محمد اقدام کرد که این امر با مزاق دینی ما مطلوب نیست.
تغییر جایگاه زن و مرد در مسئله تامین معاش خانواده
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: امروزه جایگاه زن و مرد در مسئله تامین معاش خانواده تغییر یافته و در حال حاضر 85 درصد مردان و 17 درصد زنان مشغول فعالیت های اقتصادی هستند و در 5 سال آینده 75 درصد مردان و 25 درصد زنان به امور اقتصادی می پردازند و این مسئله برای جامعه اسلامی بسیار خطرناک است.
وی با اشاره به دلایل عوامل کاهش فرزندآوری اظهار کرد: مدرنیته و مولفه های آن، تغییر الگوی خانوادگی، فردگرایی، آزار جنسی، هزینه بالای نگهداری فرزند، اشتغال مردان، ساختار شهرنشینی، صنعتی شدن، مهاجرت، تراکم جمعیت و تضعیف روابط خویشاوندی بخشی از عوامل کاهش فرزندآوری است.
حجت الاسلام سالک عنوان کرد: میزان باروریها طبق آمار از 6.8 درصد فرزند در سال 55 به 1.8 درصد در سال 85 رسیده و در سال 89 این میزان به 1.6 درصد کاهش یافته و این خطر جدی است که کشور را تهدید کرده و ما را گرفتار جامعه پیر می سازد.
وی با اعلام اینکه افراد طرفدار افزایش جمعیت معتقدند این امر محرک اصلی پیشرفت و قدرت است گفت: مخالفان افزایش جمعیت این مقوله را موجب انهدام بشر و فساد اخلاقی دانسته و در مقابل طرفداران جمعیت ثابت اعتقاد دارند باید میان تعداد جمعیت و امکانات هماهنگی وجود داشته باشد.
خانواده در کشور ما متولی ندارد
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: گرایش مردم به سمت فرزندآوری نیازمند اقدامات فرهنگی است و حال آنکه فرهنگسازی در کشور ما ضعیف است.
وی بیان کرد: خانواده در کشور ما متولی ندارد اما در مقابل اقتصاد و رسانه دارای متولی است و این امر نشانگر بی توجهی به بحث فرهنگسازی است.
حجت الاسلام سالک بیان کرد: فعالیت 100 رسانه ماهواره ای فارسی زبان؛ رابطه نامشروع، فرار از ازدواج و افزایش طلاق را به دنبال داشته و در این راستا یکی از 40 محور آسیبهای اجتماعی و فرهنگی طلاق است.
افزایش آمار طلاق در استان های مذهبی کشور
به گفته وی آمار طلاق در استان های مذهبی بالاتر از دیگر استان های کشور است.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در قرآن 30 آیه و روایات فراوان در زمینه داشتن اولاد مطرح است و به نظر می رسد هر چه از فضاهای دینی فاصله بگیریم گرفتار آسیب هایی نظر کاهش فرزندآوری و افزایش طلاق خواهیم بود و این مقوله به نفع جامعه اسلامی نیست.
نظر شما