۱۱ شهریور ۱۳۸۴، ۱۶:۵۵

"تلويزيون" و ورود به مديوم "سينما" - 6

شاهرخ كيوان نيا: فيلم هاي سينمايي- تلويزيوني از كاركرد فرهنگي برخوردارند / وجوه فرهنگي - ارزشي آثار تلويزيوني تقويت شود

فيلم هاي سينمايي - تلويزيوني(90 دقيقه اي) به جهت شيوه توليدشان از كاركرد فرهنگي برخوردار هستند.

"شاهرخ كيوان نيا"، تهيه كننده فيلم هاي تلويزيوني" درباره دليل توجه گسترده شبكه هاي تلويزيوني به توليد تله فيلم به خبرنگار تلويزيوني "مهر"  گفت:  فيلم هاي تلويزيوني چون بر اساس مضامين فرهنگي و آداب و رسوم ايراني ساخته  مي شود، از نظر فرهنگي تاثير بهتري بر جامعه مي گذارد.

وي افزود: تاثير فيلم هاي تلويزيوني حتي از سريال ها نيز بيشتر است. چون گاه مجموعه هاي تلويزيوني به كش دادن داستان ها مي پردازند و به اين وسيله گاهي روي ذهن مخاطب خود تاثير منفي مي گذارند. در حالي كه فيلم هاي تلويزيوني در مدت زماني كوتاه و فشرده به تصوير كردن داستاني مي پردازند كه به يكي از مسايل جاري جامعه با موضوع اعتقادي، فرهنگي، اقتصادي و ... مي پردازد. در مقايسه با كاركرد فيلم هاي خارجي هم كه بر اساس فرهنگ ما ساخته نمي شود، فيلم هاي تلويزيوني به مراتب تاثير بسيار بيشتري دارد.

وي درباره اينكه تا چه اندازه به توليد فيلم هاي تلويزيوني در قطع 35 ميليمتري نياز وجود دارد، توضيح داد:  به طور كلي اين نوع فيلم هاي از جايگاه خود برخوردار است و سينما هم شرايط خاص خودش را دارد. اما اگر فيلمي شاخص و قابل توجه باشد، مي توان آن را در قطع 35 ميليمتري توليد كرد و به اكران عمومي سينماها درآورد و ابتدا در سينماها به نمايش دربيايد و سپس از تلويزيون پخش شود.

كيوان نيا در اين خصوص كه كدام وجه توليد فيلم هاي تلويزيوني بيشتر مد نظر قرار دارد، يادآور شد:  يكي از دلايل توليد فيلم هاي تلويزيوني وجه سرگرم كننده آن است و سپس تاكيد بر استفاده از مضامين اجتماعي و مسايل اعتقادي و فرهنگي وجود دارد. البته در اين زمينه استفاده از مضامين فرهنگي و ارزشي، از اهميت خاصي برخوردار است و آثار تلويزيوني بايد بيشتر به اين سمت تمايل پيدا كنند.

کد خبر 224579

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha