۱۰ اسفند ۱۳۹۲، ۹:۴۹

دوره دانش‌افزایی "سبک زندگی اسلامی"برگزار می شود

دوره دانش‌افزایی "سبک زندگی اسلامی"برگزار می شود

چهارمين دوره دانش افزايي شجره طوبي با عنوان "سبک زندگی اسلامی"ويژه بانوان مسلمان فرهيخته از كشورهاي آسياي ميانه و روسيه، هفتم اسفندماه در دانشگاه شهید بهشتی آغاز و تا 13 اسفندماه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، چهارمين دوره دانش افزايي شجره طوبي با عنوان"سبک زندگی اسلامی"ويژه زنان فرهيخته از كشورهاي آسياي ميانه و روسيه به همت اداره کل امور زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در محل مجتمع دانش‌پژوهان دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
 
این دوره آموزشی با حضور 19 تن از بانوان مسلمان فعال اجتماعی و فرهیخته از کشورهای روسیه، تاتارستان، گرجستان، قرقیزستان، قزاقستان و تاجیکستان با موضوع "سبک زندگی اسلامی" و با حضور  "فرهمندپور"، معاون وزير كشور در امور بانوان  برگزارشد.
 
در آئين افتتاحيه اين مراسم، "صديقه حجازی"،مدير کل امور زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ زنان را موثرترين عنصر در انتقال تجارب و ارزشهاي فرهنگي به نسلهاي آينده خواند.
 
وي گفت: هجمه وسيع غرب به ارزشهاي كهن و تمدن آفرين ملل اسلامي ما را بر آن داشته است تا با مروري بر آموزه هاي مشترك فرهنگي و ديني خود و با هدف حفظ اصالت فرهنگي و اعتقادي مان؛ بيشتر تلاش كنيم.
 
حجازي، ايجاد بسترهاي مناسب همكاري هاي فرهنگي و تبادل تجربيات و انديشه هاي متعالي اسلامي در ميان زنان كشورهاي اسلامي و غير اسلامي و همچنين معرفي حقوق حقه زنان و نقش اثرگذار آنان در تعاملات و فعاليتهاي اجتماعي را از جمله اهداف اداره كل امور زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي دانست.
 
 
وي همچنين تعميق و گسترش ارتباطات فرهنگي را ضامن بقاي روابط سياسي كشورها خواند و گفت: هدف اصلي از برگزاري اين دوره؛ آسيب شناسي، هم انديشي و مروري بر اعتقادات و مشتركات فرهنگي بانوان كشورهاي اسلامي با تأكيد بر " سبك و الگوي زندگي اسلامي" است.
 
حجازي افزود: سبك زندگي وارداتي لطمات جبران ناپذيري را به ميراث مشترك كشورهاي اسلامي وارد نموده و وظيفه ماست كه با بازخواني نقش و جايگاه زنان در جامعه، سبك زندگي اسلامي را هر چه بيشتر گسترش دهيم.
 
وي در پايان، بر بهره مندي از تجربيات و نقطه نظرات بانوان كشورهاي اسلامي  براي باز توليد و ترسيم هر چه بهتر سبك زندگي اسلامي، تأکيد كرد.
 
مباحثي چون  نگاه به حقوق زن در اسلام، عفاف و حجاب در اسلام و غرب، نقد حقوق بشر، نقد و بررسي اسناد بين المللي زنان،  فمينيسم اسلامي، نقد و بررسي اسناد بين المللي زنان، زنان در آيات و احاديث و مهارتهاي زندگي در اين دوره تدريس خواهد شد.

این دوره دانش‌افزایی به مدت یک هفته تا سه‌شنبه 13 اسفند، ادامه دارد و بازدید از اماکن تاریخی و فرهنگی تهران و نیز سفر یک روزه به قزوین از جمله برنامه‌های حاشیه‌ای آن است.
 
کد خبر 2246234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha