رمضان عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در روز سیزدهم فروردین که روز طبیعت است تمام دستگاههای اتوبوس برای خدمت رسانی به شهرودان در مسیر میدان ولیعصر تا ناهار خوران فعالیت می کنند و تعداد 5 دستگاه اتوبوس در مسیر میدان شهرداری تا منطقه گردشگری هزار پیچ آماده خدمت رسانی به شهروندان هستند.
عباسی اظهار داشت: در سالهای قبل، برای مسیر ناهار خوران به موزه نیز خط اتوبوس برای تردد گردشگران تدارک دیده شده بود اما به دلیل عدم استقبال از این مسیر، امسال برای فعالیت اتوبوس دراین خط، دستگاهی در نظر گرفته نشده است.
وی تعداد دستگاهای اتوبوس شهری که به شهروندان در طول سال خدمات می دهد را 107 دستگاه اعلام کرد و افزود: در کنار این تعداد اتوبوس شهری، 14دستگاه مینی بوس در سطح شهر به شهروندان شهرستان گرگان خدمات می دهند، این تعداد اتوبوس شهری در 36 خط برای جابهجایی مسافران درون شهری فعال است.
وی ادامه داد: تعداد 40 دستگاه از اتوبوس های سازمان، مجهز به سیستم گرمایشی و سرمایشی هستند و بقیه اتوبس ها فقط سیستم گرمایشی دارند که در صدد هستیم به مرور زمان اتوبوس های بدون کولر و فرسوده را از ناوگان شهری خارج کنیم.
وی تصریح کرد: طبق برنامه گرگان در افق 1404 بایستی هر ساله 15 دستگاه اتوبوس خریداری و در مقابل 8 دستگاه از اتوبوس های فرسوده از چرخه خدمات دهی خارج شود.
عباسی از عدم اختصاص سهمیه برای خرید اتوبوس در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: در سال های گذشته مبلغی برای خریداری اتوبوس های بین شهری اختصاص داده می شد که 82 درصد هزینه خرید اتوبوس را دولت و 18 درصد آن توسط سازمان اتوبوسرانی پرداخت می شد.
وی در توضیح بازسازی اتوبوس های بین شهری، بیان کرد: هزینه بازسازی به ازای هر دستگاه اتوبوس از صفر تا صد به طور متوسط بین 40 تا 50 میلیون تومان با در نظر گرفتن لوازم و تجهیزات می باشد.
مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری گرگان کارتی شدن بلیط اتوبوس ها رابسیار مطلوب ارزیابی کرد و اذعان داشت: صدور کارت بلیط، افزایش سرعت، دقت و رفاه شهروندان را به همراه داشته است و حذف بلیط کاغذی سبب رفع مشکلات چاپ، توزیع و کنترل آن شده است.
وی ادامه داد: کم شدن تخلفات در زمینه چاپ و جعل بلیط های کاغذی و افزایش ضریب نظارت، کنترل و رفع کمبود های اتوبوس در ایستگاههای سطح شهر از دیگر مزایای کارت بلیط است.
نظر شما