به گزارش خبرنگار مهر، احمد سلیمانیپور ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر سعی شده با کاهش سمزدایی و استفاده از روش شستشوی درختان از آلودگی هوا و اثرات مخربی که برای سلامتی مردم اصفهان دارد پیشگیری کرد.
وی ادامه داد: نزدیک به 19 هزار لیتر سم به درختان سطح اصفهان تزریق میشد که اثرات زیانباری برای مردم داشت که شستشوی درختان را جایگزین آن کردیم.
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان تصریح کرد: این در حالی است که مسئولان هیچ اقدامی در خصوص جایگزینی گاز به جای مازوت انجام ندادند.
وی ادامه داد: اصفهان که روزی محل دوچرخه سواران بود هماکنون به دلیل تردد 900 هزار وسیله نقلیه در شهر و 500 هزار موتور سیکلت به یک شهر پارکینگی تبدیل شده است.
سلیمانی پور به طرح درخت تلفنی اشاره کرد و گفت: به منظور ایجاد فرهنگ درختکاری در بین شهروندان اصفهان و کاهش آلودگی هوا مردم را به این سمت که با یک تماس درختی که مورد نظر آنها است از طریق پیک به درب منازل آنها میبریم.
وی با اشاره به اینکه شهروندان اصفهان میتوانند با تماس به 137 از درخت ثمره دار یا غیرثمره دار بهرهمند شوند، ادامه داد: درخت مورد نظر آنها با دریافت یک شماره تلفن و آدرس منزل داوطلبان ثبت و در روزهای آتی به آنها تحویل داده میشود.
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان یادآور شد: در حال حاضر 70 هزار اصله درخت برای تحویل به 30 هزار خانوار در نظر گرفته شده که در صورت بالا بودن تقاضا امکان پوشش برای همه افراد وجود دارد.
وی تاکید کرد: درخت زیتون، انار، خرمالو، مو، سیب، گلاب، آلبالو، توت از جمله درختانی ثمره داری است که میتوانند سفارش دهند.
هزینه نگهداری فضای سبز اصفهان در سال 30 میلیارد تومان است
سلیمانیپور هزینه نگهداری فضای سبز اصفهان در سال 30 میلیارد تومان است و ادامه داد: در سال آینده این رقم به 38 میلیارد تومان میرسد.
وی از حدود یک هزار پارک محلی در سطح شهر اصفهان خبر داد و افزود: هماکنون 5 هزار هکتار فضای سبز و حدود 25 هزار اصله درخت و درختچه کوتاه در شهر اصفهان وجود دارد.
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در سال 1302 که جمعیت اصفهان به 90 هزار نفر میرسد سرانه فضای سبز برای هر شهروند به 102 مترمربع میرسید و افزود: در حال حاضر که جمعیت نزدیک به یک میلیون و 800 نفر در شهر اصفهان میرسد سرانه هر نفر به 26 مترمربع میرسد.
وی که سرانه فضای سبز هر شهروند اصفهانی را نسبت به استانداردهای سازمان ملل که برابر 25 مترمربع است خوب خواند و گفت: این در حالی است که با توجه به وضعیت آلودگی هوا این میزان فضای سبز جوابگو نیست و باید این سرانه به 29 متر مربع برسد.
سلیمانیپور همچنین به تغییر الگوی کشت در فضای سبز اصفهان اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به فضای خشک اصفهان در صدد کاشت درختانی هستیم که نسبت به آب و هوای این استان مقاوم و به آبیاری زیاد نیاز نداشته باشد.
نظر شما