هادی آریاننژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تولیدات فرش توسط مددجویان کمیته امداد تربت حیدریه را تا پایان بهمن ماه سال جاری 120 متر مربع به ارزش 720 میلیون ریال است، در حالی که در سال گذشته این تولید 38 متر مربع به ارزش 119 میلیون ریال بوده است که نسبت به سال گذشته 70 درصد افزایش تولید داشته است.
وی افزود: کارگاه های قالی بافی فعال در این شهرستان 43 کارگاه بوده که برای 100 نفر فرصت شغلی بوجود آورده است ضمن اینکه پیشبینی میشود تا پایان سال با اایجاد 20 کارگاه دیگر این رقم به 63 کارگاه قالی بافی برسد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره)تربت حیدریه گفت: قالی بافی از جمله مشاغلی است که هم هنری ارزشمندی محسوب میشود وعلاوه بر این ارزآوری بالایی دارد و در ایجاد اشتغال از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
آریان نژاد افزود: کمیته امداد امام خمینی به مقوله قالیبافی یک نگاه ویژه دارد و جهت حمایت از این هنر ملی راهکارهائی را اتخاذ کرده است تا مانند گذشته فرش ایرانی به جایگاه واقعی خود برگردد که از جمله این راهکارها می توان تامین مواد اولیه،آموزش و نظارت بر بافت قالی توسط کارشناسان مجرب، بهداشتی کردن کارگاه ها شامل نور مناسب، نصب تهویه و نصب جعبه کمکهای اولیه، اجرای طرح بینا سنجی و اجرائی نمودن بیمه تامین اجتماعی جهت بافندگی قالی را نام برد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) تربت حیدریه تصریح کرد: میزان درآمد ماهیانه هر بافنده رقمی بین شش میلیون و پانصد هزار ریال تا هفت میلیون ریال است.
نظر شما