۱۵ اسفند ۱۳۹۲، ۱۴:۱۵

حجت الاسلام ابوترابی فرد:

ابزارهای قدرت دنیا در گرو اقتصاد پویا است/ابرقدرتها در پی دانش نوین و فروش آن به جهانیان هستند

ابزارهای قدرت دنیا در گرو اقتصاد پویا است/ابرقدرتها در پی دانش نوین و فروش آن به جهانیان هستند

اصفهان – خبرگزاری مهر: نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ابرقدرت های دنیا همواره در پی کسب دانش نوین و فروش آن به جهانیان هستند، گفت: قدرت اقتصادی محصول فناوری‌های نوین است و می توان گفت همه قدرت‌های دنیا از جمله رسانه‌ای، تبلیغاتی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و حتی نظامی متاثر از این فضا است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید محمدحسن ابوترابی ‌فرد پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره استانی علامه حلی استان اصفهان اظهار داشت: دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم عصر ویژه‌ای است که با زمان های گذشته متفاوت است به گونه ای که هر ساعت نسبت به ساعت پیش دگرگونی در علوم مختلف و در عرصه های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و موارد دیگر شاهد هستیم.

وی با اشاره به اینکه قدرت اقتصادی محصول فناوری‌های نوین است، افزود: می توان گفت همه قدرت‌های دنیا از جمله رسانه‌ای، تبلیغاتی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و حتی نظامی متاثر از این فضا است.

نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی دستیابی با اشاره به اینکه دستیابی فناوری‌های برتر از طریق پژوهش و تحقیق در ماندگاری، پیشرفت و یا  تقویت بنیان و بنگاه‌های اقتصادی موثر است، بیان داشت: ابرقدرت های جهانی می کوشند تا با به دست آوردن دانش های نوین بر دنیا تسلط پیدا کنند و در زمان لزوم نیز دانش خود را می فروشند.

وی ادامه داد: مستکبران دنیا از دانش و فناوری های نوین در راستای زورگویی علیه ملت ها استفاده می کنند و این نکته ای است که باید به آن توجه داشته باشیم که برای اینکه ما نیز بتوانیم با دنیا پیش برویم و در برابر ابرقدرت های دنیا بایستیم باید برای تقویت بنیه علمی کشور در تمام رده های مختلف از طریق تحقیق و پژوهش های نوین بکوشیم.

 معارف دینی باید منطبق بر فطرت بشریت باشد

حجت الاسلام ابوترابی  با اشاره به وظیفه ویژه روحانیون و طلاب در این زمینه تصریح کرد: اگر مفاهیم دینی از منابع اسلامی استخراج شود و با شیوه های صحیح و منطبق بر فطرت و حیات، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بشر ارائه شود به یقین تاثیر ویژه ای از این مفاهیم بر مردم شاهد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه هدف علمای دین همواره انتشار فرهنگ ناب اسلامی بوده است، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران  در این عرصه گام هایی موثر در ایجاد حکومت دینی و نشان دادن عدم جدایی دین از سیاست برداشته است.

 لزوم استخراج معارف ناب دینی توسط پژوهشگران حوزوی

وی ادامه داد:  لازم است پژوهشگران حوزه معارف دینی برای نشر بهتر دین با تیزبینی و اجتهاد ، معارف دین را به شکلی مناسب استخراج کنند و برای در اختیار قرار دادن آن به بشریت از شیوه های نوین منطبق بر دنیا امروز استفاده کنند.
 

کد خبر 2250714

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha