۱۶ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۲۷

حجت‌الاسلام عماد:

دنیای امروز بر مبنای دانش بنیان گذاری شده است/ لزوم پژوهش های نوین طلاب در عرصه مطالعات دینی

دنیای امروز بر مبنای دانش بنیان گذاری شده است/ لزوم پژوهش های نوین طلاب در عرصه مطالعات دینی

اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه سراسر کشور با اشاره به اینکه بنیان دنیای امروز بر اساس دانش بنا شده است، گفت: در چنین جهانی طلاب و روحانیون باید با دیدگاهی نوین به مضامین دینی نگاه کنند تا قدرت دلالت و پاسخگویی به پرسش های انسان معاصر را در بخش های مختلف دینی داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سید علی عماد پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره علامه حلی(ره) ویژه طلاب اظهار داشت: دنیای امروز با گذشته تفاوتی اساسی دارد و آن اینکه امکان بنیان نهادن ساختن زندگی در راستای بهره بردن مفید از دین‌ بیش از گذشته برای ما فراهم شده است.

وی افزود: بشر دنیای امروز به هرآنچه دست یافته از راه تجربه و خطا بوده است و این در حالی است که بسیاری از قواعد تأثیرگذار در زندگی قرن ها پیش توسط پیامبرگرامی (ص) با معرفی دین اسلام و در معجزه ایشان یعنی قرآن بیان شده است.

معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه سراسر کشور تاکید کرد: اگر با پژوهش های صحیح این مبانی را استخراج می کردیم می توانستیم جهان امروز را با فساد و تباهی کمتر راهبری کنیم.

وی ادامه داد: حوزه علمیه اصفهان با یک دوره کوتاه مدت پژوهش می تواند راهبردها و راهکارهای اساسی زندگی صحیح را استخراج و سبک زندگی را تبیین کند.

هیچ سرمایه ای بیش از دانش قابل اعتبار نیست

حجت‌الاسلام عماد با اشاره به اینکه در جهان امروز هیچ سرمایه‌ای بیش از دانش قابل اعتبار نیست، ابراز داشت: پیش از هر چیز در دین ما بر اهمیت علم تاکید شده است و اکنون نیز شاهد هستیم که پیشرفت در عرصه جهانی در گرو داشتن دانش در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.

وی با اشاره به ضرورت های امر تحقیق در کار طلاب بیان داشت: طلاب و روحانیون باید با دیدگاهی نوین به مضامین دینی نگاه کنند تا قدرت دلالت و پاسخگویی به پرسش های انسان معاصر را در بخش های مختلف دینی داشته باشند.

معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه سراسر کشور با اشاره به معرفت انسان امروزی که زمینه ساز پرسش های زیاد و دلیل جویی در هر زمینه می شود، ابراز داشت: دین ما قدرت پاسخگویی به سئوال های بی شمار انسان معاصر را دارد و باید از این ظرفیت بی بدیل نهایت استفاده را بریم.

وی اضافه کرد: بر این اساس می توان گفت خوب آموزش دیدن و خوب عرضه کردن علوم دینی جزو مهم ترین وظیفه طلاب و روحانیون در عصر حاضر است تا بتوانند در این دنیای دانش بنیان به خوبی  از پس هدایت انسان معاصر بربیایند.

کد خبر 2250870

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha