به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شورای اداری استان کرمانشاه شامگاه پنجشنبه در حالی برگزار شد که با جلسات گذشته آن تا حدودی تفاوت داشت و حضور استانداران پیشین این دیار و قرار گرفتن آن ها در کنار یکدیگر، باعث شده بود تا جلسه رنگ و بوی متفاوتی به خود بگیرد.
اولین سخنران جلسه، استاندار فعلی کرمانشاه به عنوان رئیس و میزبان این مراسم بود که وی در سخنانی از حضور استانداران پیشین کرمانشاه و همچنین مسئولین کرمانشاهی که به عنوان استاندار در سایر استان ها مشغول به کار بوده و یا الان نیز هستند، ابراز خرسندی کرد.
جنگ هشت ساله تحمیلی کرمانشاه را از توسعه همه جانبه بازداشت
ابراهیم رضایی با اشاره به ظرفیتهای بالایی که در کرمانشاه وجود دارد، یکی از دلایل مهم عدم توسعه همه جانبه استان را درگیر بودن در جنگ هشت ساله ایران و عراق ذکر کرد و گفت: این جنگ ویرانگر از کرمانشاه آغاز و در همین استان نیز به پایان رسید، جنگی که آثار مخرب آن تا سال های طولانی در این دیار دیده میشد.
وی افزود: در همان روزهای جنگ و پس از آن در حالی که بسیاری از استان های کشور مشغول برنامه ریزی برای پیشرفت و توسعه خود بودند کرمانشاه و مردمان غیرتمندش به دفاع از مرزهای انقلاب و نظام مشغول شده بودند که گواه آن تقدیم 9800 شهید، 18 هزار جانباز و نزدیک به هفت هزار آزاده سرفراز است.
رضایی همچنین به سفر تاریخی رهبر معظم انقلاب به استان کرمانشاه در مهر ماه سال 90 اشاره کرد و گفت: این سفر پرخیر و برکت مصوبات بسیار خوب و راهبردی برای استان به همراه داشت اما متاسفانه پس از گذشت دو سال و نیم، درصد کمی از آن ها اجرایی شده است.
استاندار کرمانشاه در ادامه و با اشاره به سفر رئیس قوه قضائیه به استان و حل بسیاری از مشکلات قضایی کرمانشاه در این سفر، ابراز امیدواری کرد با سفر رئیس جمهور و هیات دولت در آینده به کرمانشاه و اجرای کامل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب شاهد حل بسیاری از مشکلات موجود در استان باشیم.
رضایی همچنین استفاده از تجربیات استانداران پیشین کرمانشاه را مورد تاکید قرار داد و گفت: این تجربیات بسیار ارزشمند هستند که بهره گیری از آن ها می تواند منجر به رفع بسیاری از موانع و مشکلات منجر شود.
با شعار دادن نمیتوان مشکلات را حل کرد
استاندار کرمانشاه در دوره اصلاحات نیز در جلسه شورای اداری استان، حل مشکلات کرمانشاه را نیازمند عزم و ارده ای قوی برشمرد و اظهر داشت: با شعار دادن نمی توان مشکلات را حل کرد بلکه باید در عمل وارد شد و برای رفع این مشکلات شبانه روز تلاش کرد.
احمد ترکنژاد، شناسایی توانمندیهای بالقوه استان را شرط اساسی توسعه و پیشرفت کرمانشاه برشمرد و گفت: اگر میخواهیم این دیار به معنای واقعی کلمه پیشرفت کند باید ابتدا توانمندی هایش را بشناسیم و با تقویت آن ها زمینه توسعه همه جانبه اش را فراهم کنیم.
وی برنامه ریزی مدون چهارساله را یکی از مواردی عنوان کرد که استاندار کرمانشاه باید روی آن توجه ویژه داشته باشد و در این مدت چند پروژه شاخص را برای خود تعریف و در صدد اجرای کامل و دقیق آن ها باشد.
ترک نژاد همچنین تسهیل حضور سرمایه گذاران در استان را خواستار شد و گفت: هر قدر شاهد حضور بیشتر این افراد در کرمانشاه باشیم توسعه یافتگی اقتصادی بیشتری را نیز میتوانیم مدنظر بگیریم.
مردم بهترین پتانسیل استان کرمانشاه هستند
به گزارش مهر، استاندار پیشین کرمانشاه و فعلی استان مرکزی نیز با اشاره به اینکه چهار سال فرصت خدمتگزاری به مردم کرمانشاه در سالهای 76 تا 80 را پیدا کرده است، گفت: این استان از پتانسیل های زیادی برخوردار است که مردم را می توان مهمترین آن ها دانست.
محمد حسین مقیمی در ادامه ظهار داشت: آب و خاک مناسبی که کرمانشاه از آن برخوردار است زمینه مساعدی ر برای توسعه کشاورزی در این استان فراهم کرده است و سبب شده تا کرمانشاه جزو قطب های اصلی کشاورزی کشور باشد.
وی یادآور شد: خوشبختانه در سالیان اخیر سدهای خوبی نیز در استان راه اندازی و یا در حال راه اندازی است که این میتواند به آبیاری مناسب زمینهای کشاورزی کرمانشاه برای افزایش راندمان تولید کمک کند.
مقیمی که هم اکنون سکان مدیریت استان مرکزی را در اختیار دارد، به ظرفیت های بالای صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: از یک سو صنایع دستی میتواند آمار بیکاری را در این استان کاهش داده و از سوی دیگر وجود جاذبه های بالای گردشگری طبیعی و تاریخی و همچنین اماکن مذهبی و تنوع فرهنگی بالا، می تواند این استان را به یکی از جاذبه های گردشگری کشور تبدیل کند.
اختیارات مدیران استانی باید افزایش یابد
غلامرضا صحرائیان یکی دیگر از استانداران پیشین کرمانشاه نیز در جلسه شورای اداری استان خواستار افزایش اختیارات مدیران استانی و بویژه استانداران به عنوان مدیران ارشد استان ها و نمایندگان عالی دولت در مناطق مختلف کشور شد.
وی با بیان اینکه ایران کشوری با تنوع اقلیمی بالا و محل حضور افراد از گروه های مختلف دینی و مذهبی است، خاطرنشان کرد: نمی توان برای چنین کشوری با این تنوع فرهنگ و قومیت از مرکز نسخه ای یکسان پیچید.
صحرائیان بهترین راهکار را افزایش اختیارات مدیران ارشد استان ها ذکر کرد و گفت: بهتر است به نمایندگان عالی و مورد اعتماد دولت این امکان و اجازه داده شود تا بر اساس نیازهای منطقه ای بودجه ها و برنامه ریزی ها را توزیع و اجرایی کنند.
استاندار اسبق کرمانشاه واگذاری امور استانی به استانداران را در افزایش سرعت کارها بسیار موثر ارزیابی و ابراز امیدواری کرد شرایط تحقق این مهم در دولت تدبیر و امید فراهم شود.
صحرائیان در ادامه فراهم کردن شرایط لازم برای حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی در استان و همچنین تقویت بخش خصوصی را دو راهکار اساسی برای بیرون رفت کرمانشاه از مشکلات موجود عنوان کرد.
وی در پایان، ضمن ادای احترم به مردم کرمانشاه، گفت: در مدت زمانی که به عنوان خدمتگذار مردم در کرمانشاه حضور داشتم خاطرات بسیار شیرینی برایم رقم خورد و هرگز محبت های مردم مهربان این استان را فراموش نخواهم کرد.
استفاده از تمام ظرفیت ها کرمانشاه را به استانی توسعه یافته تبدیل می کند
به گزارش خبرنگار مهر، دبیر مجمع استانداران کشور سخنران پایانی جلسه شورای ادراری استان کرمانشاه بود که وی در سخنان کوتاهی، کرمانشاه را سرشار از استعدادها و توانایی های بالقوه ای دانست که اگر این استعدادها و ظرفیت ها درست به کار گیری شوند، کرمانشاه را تبدیل به استانی کامل توسعه یافته می کند.
حسین طاهری افزود: پیشرفت و توسعه همه جانبه استان کرمانشاه با تلاش شبانه روزی مسئولینش امکان پذیر است و آنان باید با تمام توان در راستای شناسایی و تقویت پتانسیل های خود که منجر به توسعه این دیار می شود، حرکت کنند.
وی مدیران را بازوان توانمند نظام اجرایی کشور معرفی کرد و گفت: مدیران دستگاه های اجرایی در استان ها باید کمک حال استاندار برای پیشبرد امور باشند.
طاهری همچنین با اشاره به تاسیس رسمی مجمع استانداران کشور در سال 83، یکی از ماموریت های این مجمع را شناسایی مشکلات استان ها و ارجاء آن به وزارت کشور برای حل و رفع آن ها عنوان کرد.
حاشیههای جلسه شورای اداری استان کرمانشاه
در جلسه شورای اداری استان از شهاب الدین حدادعادل، فرزند مجید حدادعادل استاندار شهید کرمانشاه با اهداء لوح و جایزه تجلیل به عمل آمد.
نعمتالله منوچهری رئیس مجمع نمایندگان استان و عبدالرضا مصری سخنگوی هیات رئیسه و نماینده کرمانشاه در مجلس نیز به نمایندگی از همکاران خود در این جلسه حضور داشتند.
در حالی که دو بنر خوش آمدگویی برای آیتالله علما و آیت الله زرندی امامان جمعه فعلی و پیشین کرمانشاه نصب شده بود، ایشان تا پایان، در جلسه حضور نیافتند.
یکی از نکات جالب توجه این جلسه، عدم حضور سه استاندار دولت های نهم و دهم که محمود احمدی نژاد ریاست آن ها را برعهده داشت، بود، بگونهای که مجید غفوری، سید دادوش هاشمی و حجت الله دمیاد هیچکدام در کرمانشاه حضور نیافتند.
در هنگام ورود احمد ترکنژاد استاندار دولت دوم خاتمی به سالن برگزاری جلسه، حاضران به گرمی از وی استقبال کردند و ترک نژاد مدت زیادی را به خوش و بش و احوالپرسی با بسیاری از مدیران استان پرداخت.
گرفتن عکس یادگاری استانداران حال و پیشین کرمانشاه در پایان جلسه یکی از دیگر از نکات جالب شورای اداری استان بود.
جلسه شورای اداری کرمانشاه که با چیزی حدود 20 دقیقه تاخیر آغاز شد، دو ساعت به طول انجامید.
نظر شما