به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ناصر شکریان ظهر یکشنبه در دیدار هیات های مذهبی با نماینده ولی فقیه استان مازندران با بیان اینکه در دوره سوم انتخابات، شورای هیات مذهبی مازندران رتبه نخست کشوری را از آن خود کردند.
وی با بیان اینکه صدور مجور برای فعالیت هیات های مذهبی بر اساس ابلاغیه وزارت کشور بر عهده سازمان تبلیغات اسلامی است،
این مقام مسئول از این تعداد هیات های مذهبی در سطح استان را سه هزار و 639 نفر را آقایان و هزار و 891 نفر را خانم ها و همچنین به تعداد سه هزار و یک هیات مذهبی در روستاها و مابقی در شهر فعالیت می کنند، عنوان کرد.
شکریان با بیان اینکه هیات های مذهبی استان به سه دسته فعال، نیمه فعال و محوری تقسیم می شوند، اذعان داشت: از این تعداد هیات مذهبی شناسایی شده در استان، 2 هزار و 922 هیات مجوزفعالیت گرفتند.
وی به حضور روحانی در هیات های مذهبی که جزو سیاست نظام جمهوری اسلامیست، تاکید کرد و افزود: به همین منظور در چند سال 4 هزار و 248 مبلغ و 870 مبلغه به هیات های مذهبی برادران و خواهران اعزام شدند و برنامه احکام، مسائل قرائت نماز و قران اجرا شود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان خاطر نشان کرد: یکی از دغدغه های مسئولین نظام این است که نباید برنامه های هیات های مذهبی بدور از مسائل سیاسی و اجتماعی باشد و باید هیات های مذهبی بغیر از فعالیت های مذهبی در برنامه های ملی و مناسبت های دیگر حضور فعال داشته باشند.
شکریان بیان کرد: در فضای مجازی جشنواره هایی بصورت سایت وبلاگ نویسی، و تولیدات کشوری مثل چاپ نشریات، برپایی خیمه، اجرای چاووشی در سطح ملی و استانی اجرا شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه تاکنون چهار دوره انتخابات شورای مذهبی در سطح استان مازندران و این انتخابات بصورت آزاد برگزار شده است، گفت: مجموعه روسای شورای هیات مذهبی شهر و شهرستان بنام شورای مذهبی استان انتخاب می شوند.
مسئول هیات های مذهبی مازندران مهمترین رسالت هیات های مذهبی را معرفت به قران، اهل بیت ، عمل به آن و ترویج فرهنگ در جامعه عنوان کرد و گفت: باید برای تحکیم مبادی اعتقادی تلاش شود تا به دیگران منعکس شود.
نصرالله اسکندرزاده با بیان اینکه هیات های مذهبی جز, هیچ حزب و گروهی نیستند، اظهارداشت: هیات های مذهبی یک نهاد مردمی که با همکاری و مشارکت مردم در حال فعالیت است.
وی بیان کرد: از حدود 4900 هیات مذهبی در استان، 74 درصد از آنها را آقایان و مابقی را خانم ها تشکیل می دهند که تلاش در ارتقاء آمار آنها در سطح استان هستیم.
اسکندر زاده به تهدید آسیب ها به هیات های مذهبی اشاره کرد و افزود: دشمن بدنبال منحرف کردن جوانان و آحاد جامعه است و با برنامه های مختلف می خواهد خواسته خود را عملی کند و در مقابل هیات های دینی بیایستد.
وی به تقویت جایگاه هیات مذهبی در استان با توجه به تاکیدات ولایت فقیه تاکید کرد و اذعان داشت: باید اقدامات فرهنگی در بحث هیات های مذهبی در جامعه و استان نهادینه شود.
مسئول هیات های مذهبی استان خاطرنشان کرد: دشمن تمام ارزشهای دینی جامعه اسلامی را مورد هدف قرار گرفته که باید با اقدامات فرهنگی و ساماندهی هیات های مذهبی از انحرافات جوانان و مردم در برابر آنان مقابله کنیم.
اسکندر زاده در سال جاری به برپایی کارگاه آموزشی تخصصی و ازبرنامه سال جدید تجلیل ازپیشکسوتان این عرصه عنوان کرد.
نظر شما