به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر يوهان وراستراتن در مراسم افتتاح شعبه نمونه 27 مكانيزه تهران بزرگ خطاب به مسوولان گفت : آيا توانسته ايد از حداقل زندگي را براي مردم تامين كنيد و بانك جهاني راهكاري را دريافت كرده ايد كه هزينه هايتان را پايين آوريد و به اصلاح ساختار بپردازيد؟
وي اظهار داشت : با مشاركت بخش خصوصي دولت از الزام بسياري از امور اجرايي رهايي پيدا مي كند و اين امر به نفع مردم جامعه است وعدالت اجتماعي به اين ضرورت محقق خواهد شد .
وراستراتن با اشاره به حديثي از پيامبر اكرم (ص) تصريح كرد : : دولتها مسئول تامين معاش مردم هستند و بايد نسبت به تامين معاش مردم بكوشند.
عضو هيات مديره و قائم مقام مدير عامل در امور فني و درآمد نيز پيش از سخنان رييس اتحاديه بين المللي تامين اجتماعي با اشاره به اينكه در جوامع بين المللي نگاه به تامين اجتماعي متفاوت است گفت : نگاه اول، تامين اجتماعي را مدافع اشتغال ، افزايش بهره وري و محدود ساختن پس انداز فردي و به طور كلي بازار مالي و اقتصادي مي دانند.
رزاق صادق ادامه داد : نگاه دوم تامين اجتماعي را نه تنها محور توسعه دانسته بلكه آن را هدف توسعه و بشريت مي داند و آن را نه تنها مخل با ديگر فعاليتها نمي داند بلكه آن را هدف نمايي و وسيله اي براي رسيدن به عدالت اجتماعي قلمداد مي كند.
وي اظهارداشت : حرف ما اين نيست كه نظام بيمه اي و بويژه سازمان تامين اجتماعي نيازِي به اصلاحات ندارد بلكه براي رسيدن به اهداف ناگزير به روي آوردن به اصلاحات است .
مدير كل تامين اجتماعي تهران بزرگ نيز در اين مراسم با اشاره به اينكه موضوع تامين اجتماعي در ايران همچون كشورهاي پيشرفته و در حال توسعه اهميتي دوچندان دارد گفت : اصل 29 قانون اساسي به عنوان مرجع و بيانگر نقطه آرماني تامين اجتماعي بر وظايف حاكميت و دولت مبني بر گسترش تامين اجتماعي تاكيد ورزيده است .
مجيد روزي فراخ به ارائه گزارشي از وضعيت سازمان تامين اجتماعي پرداخت و افزود : سازمان تامين اجتماعي به عنوان بزرگترين متولي امور بيمه اي و دومين توليد كننده درمان در كشور ، اقدامات و خدمات قابل توجه اي را در طول بيش از 50 سال فعاليت خود به جامعه بيمه شدگان ارائه كرده است .
وي ادامه داد : اداره كل تهران بزرگ بديل استقرار در پايتخت كشور نقش و سهم بسزايي در ساز و كارهاي اين سازمان برعهده داشته است بطوريكه بر اساس آمار و ارقام رسمي موجود ، حدود يك سوم از فعاليتهاي اين سازمان در اداره كل تهران بزرگ و از طريق 31 شعبه در گستره پايتخت شكل مي گيرد .
روزي فراخ اظهار داشت : شعب تهران بزرگ طي اين سالها همانند كليه شعب سراسر كشور ، 52 سال سوابق فعاليت بيمه شدگان خود را با تلاشي شبانه روزي وارد يارانه ها كرده و شرايط لازم را براي ارائه كارنامه سوابق بيمه شدگان كه در بسياري از كشورها مبناي كميت ارائه خدمات قرار مي گيرد فراهم كرده است .
وي با اشاره به اينكه طرح مكانيزاسيون شعب تامين اجتماعي شرايط بسيار مناسبي در سرعت ، دقت ، نظم و ايجاد وحدت رويه را در ارائه خدمات ايجاد كرده افزود: اين امر جز در سايه همت و مشاركت و باور مديران كاركنان سازمان ميسر نمي شد.
مدير كل تامين اجتماعي تهران بزرگ از جمله ويژگيهاي شعبه نمونه 27 مكانيزه تامين اجتماعي را ساده شدن اجراي فرايند انجام امور نظارت وكنترل و راهبري دانست و افزود : تسريع و تسهيل در ارائه خدمات به مراجعين و چرخش كار به جاي چرخش ارباب رجوع از جمله ويژگيهاي شاخص اين شعبه است .
وي گفت : افزايش رضايتمندي مخاطبين و امكان دسترسي به آخرين اطلاعات مربوطه به هنگام ورود به شعبه و جلوگيري از گلوگاههاي زائد با توجه به افزايش ضريب اطمينان و حساسيت سيستم از ويژگيهاي عمده اين شعبه محسوب مي شود.
روزي فراخ همچنين ايجاد امنيت در سيستم و تعيين نقاط استراتژيك ، سطح دسترسي فعاليتها و زمينه سازي واگذاري قسمتي از امور به بخش خصوصي را يكي ديگر از ويژگيهاي اين شعبه دانست و اظهار داشت : شاخصهاي ديگري هستند كه منجر به افزايش رضايتمندي مخاطبين و استفاده بهينه از منابع سازماني مي گردد.
وي خاطر نشان كرد : مسير تحولات ارتباطي و اطلاعاتي در دنيا و تلاش گسترده كشورهاي در حال توسعه به منظور بهره گيري از فن آوري اطلاعات و ارتباطات الزاماتي را در پي دارد كه در صورت بي توجه اي به آن اثر بخشي اقدامات انجام شده را به حداقل مي رساند .
نظر شما