به گزارش خبرنگار مهر، یحیی زینالپور شامگاه یکشنبه در جلسه ستاد خدمات نوروزی آذربایجان غربی با اشاره به اجرای طرح ایمنی سلامت همزمان با سراسر کشور در استان، گفت: امسال اطلاع رسانی نقاط حادثه خیز محورهای ارتباطی آذربایجان غربی، کنترل فشار و قند خون مسافران و افراد دیابتی و راهنمایی مناطق دیدنی و گردشگری با تهیه کروکی منطقه توسط این طرح عملیاتی می شود.
وی از تجهیز پایگاههای ایمنی سلامت هلال احمر آذربایجان غربی به کیتهای کنترل قند خون افراد دیابتی خبر داد و اظهار داشت: پوشش امدادی 7 محور جدید، افزایش پایگاهها از 12 به 31 پایگاه در ایام تعطیلات نوروز، تجهیز پستها به لیست دارویی جدید، اقلام تغذیه اضطراری و تجهیز انبارهای استان به 2 میلیارد ریال اقلام امدادی جدید از برنامه های مورد نظر امسال هلال احمر است.
وی از پوشش امدادی محورهای جدید اشنویه - پیرانشهر در منطقه نالوس، خوی سلماس منطقه قره تپه، سه راهی دارلک مهاباد، ارومیه- اشنویه منطقه قره اغاج، نوشین شهر، محور میاندوآب- ملکان و حمزیان بوکان طی امسال خبر داد و اعلام کرد: امسال پست بین المللی و 2 کمپ برای پوشش ویژه در منطقه آزاد تجاری و اقتصادی ماکو راه اندازی شده است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی با اشاره به آماده باش 125 مرکز هلال احمر، ادامه داد: امسال 31 پایگاه امداد و نجات بین شهری، 4 پایگاه امدادو نجات کوهستان، یک پایگاه امداد هوایی، 21 پایگاه ایمنی و سلامت، 17 پایگاه کشیک امدادی در سطح استان به مسافران نوروزی خدمات لازم را ارائه می کند.
وی با بیان اینکه همچنین 35 آمبولانس، 10 خودروی نجات، 24 خوردروی امدادی، یک بالگرد، 11 ست نجات و 105 بی سیم دستی، بی سیم خودرویی و موبایل ماهواره ای طی این مدت فعال خواهند بود، اظهار داشت: هر روز 347 نفر به مدت 20 روز در قال 169 امدادگر متخصص و 36 کادر پزشکی و... خدمات لازم ره به مسافران نورورزی ارائه می کنند.
زینالپور از آمادگی عملیاتی شعب جمعیت هلال احمر استان برای آمادگی در مقابل سیل و زلزله و حوادث احتمالی طبیعی طی این مدت خبر داد و اعلام کرد: همچنین فوریتهای دارویی برای تامین داروهای مورد نیاز بیماران خاص همه روزه از ساعت 10 تا 12 به مردم خدمات می دهند.
وی کاهش زمان طلایی ارائه خدمات پیش بیمارستانی در تصادفات جاده ای را از جمله هدف گذاری امسال جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی دانست و گفت: در این راستا کاهش زمان اطلاع رسانی وقوع تصادف، زمان رسیدن به صحنه تصادف، زمان صرف شده در صحنه تصادف و زمان برگشت به بیمارستان باید کاهش یابد.
وی میانگین زمان اطلاع رسانی وقوع تصادف در سطح کشور را 7 دقیقه اعلام و با اشاره به اینکه این مدت زمان در استان 5 دقیقه است، ادامه داد: باید با فرهنگ سازی مناسب در بین مردم نسبت به کاهش زمان اطلاع رسانی وقوع تصادف به دستگاههای امداد و نجات اقدام کنیم.
وی ضمن تاکید بر لزوم افزایش میزان رضایتمندی مراجعان از خدمات درمانی و امدادی هلال احمر، کاهش میزان مرگ و میر و مصدومیتها در حوادث جاده ای هدف گذاری شده، ادامه داد: امسال آمبولانسهای هلال احمر مجهز به سیستم اطفای حریق و کپسولهای آتش نشانی شده اند.
نظر شما