به گزارش خبرنگار مهر، محمداسماعیل امامزاده صبح دوشنبه در نشست با انجمن کتابخانه های عمومی مازندران اظهار داشت: در دهمین سالگرد قانون تصویب چگونگی گرداندن کتابخانه ها توفیقات خوبی به دست آمده و رسالت اصلی نهاد تدبیر و تمشیت امور مربوط به کتاب و کتابخوانی و مطالعه مفید است.
وی افزود : تمام پله های نردبان رشد و تعالی وتکامل جامعه به حوزه فرهنگ مرتبط است.
امامزاده گفت : از حوزه فرهنگ است که می توان به رشد متوازن رسید و مطالعه ،تحقیق و تفکر مورد تاکید تعالیم دینی است.
وی با اشاره به فرهنگ کتابخوانی افزود : در هیچ دین و مسلکی بجز اسلام بر امر کتابخوانی و مطالعه ،تفکر و علم افزایی و دانش افزایی تاکید نشده است.
امامزاده تصریح کرد: با تحقیقات انجام شده در ده سال گذشته نشان داده وضعیت کتاب و کتابخوانی ما نسبت به سایر جهان که مورد سنجش قرار گرفت، به یک تدبیر جدی نیاز دارد.
وی گفت: با یک تدبیر جدی ،وضعیت کتابخوانی را در راستای تحول فردی و متعالی شدن انسان کارهای جدی انجام داد.
وی گفت:قسمت مختلفی در نهاد کتابخانه ها تاسیس شده از جمله بخش کودک ،نوجوان ،دفاع مقدس،شیعه شناسی،نابینایان و ناشنوایان .
مدیر کل کتابخانه های استان در 22 شهرستان انجمن خیرین تاسیس شده است .
وی با اشاره به این که در بخش ساری شناسی کارهای خوبی انجام شده گفت :در استان 57 انجمن فعال هستند و تاکنون نیز جلسات مختلفی در سطح کشور نقش آفرینی کرده است و در این انجمنها 432 نفر عضو می باشند .
امامزاده یکی از نقاط قوت کتابخانه های استان را که به درک بالای اعضا انجمن کتابخانه ها عمومی برمی گردد ،برگزاری منظم جلسات برشمرد.
وی تاکید کرد مازندران از لحاظ زیرساختها جزو مناطق محروم است ولی از لحاظ اشتیاق به کتاب و کتابخوانی جزو اولین استانها محسوب می شود.
امزاده نتیجه اشتیاق و استقبال مردم را 47 پروژه در روستا و 10 پروژه در شهرها وجود دارد.
مدیر کل کتابخانه های استان با اشاره به هزارو 500 مصوبه جمع آوری شده در یک کتابچه افزود : این مصوبات بر اساس 12 محور کاملا تنظیم و سپس مصوب گردید و در اختیار روسای کتابخانه ها قرار گرفت و از این مصوبات 94 درصد اجرائی شده است.
امامزاده در پایان گفت : در شهرستانهایی که فرمانداران همکاری بیشتر درزمینه گسترش کتاب و کتابخوانی داشته اند ما موفق تر بوده ایم.
نظر شما