محمد شورورزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: جوانان و نوجوانان با رعايت نكات ايمني و با پرهيز از اعمال پرخطر، چهارشنبه آخر سال را براي خود و خانوادههاشان تلخ نكنند.
رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي نیشابور ادامه داد: اگر فرد مصدوم دچار سوختگی ساعت، انگشتر، كمربند يا كفش دارد، حتما از بدن مصدوم خارج شود.
شوروزی تاكيد كرد: در محل سوختگي از هيچ گونه مادهاي همچون خمير دندان، پماد و ... استفاده نشود و در صورت در دسترس بودن با آب معمولی شستشو داده و بلافاصله به اورژانس 115 اطلاع داده شود.
وی بیان داشت: چنانچه چشم فردي دچار صدمه شد، بايد به فرد مصدوم توصيه شود چشمها و پلكها را دستكاري نكند و چشم فرد طوري پوشانده شود كه فشاري به چشم وارد نشود.
رئيس اورژانس 115 نیشابور افزود: مردم اگر در چهارشنبه آخر سال با مصدومي مواجهه شدند كه دچار سوختگي شده است در لحظات اولیه اگر لباس فرد در اثر آتشسوزي در حال سوختن باشد، حتما آن را از تن فرد بيرون بياورند اما چنانچه لباس به جايي از بدن مصدوم چسبيده بود هيچگاه آن قسمت را جدا نکنند.
شورورزی گفت: مردم از پرتاب فشفشه، موشک و سایر مواد آتشزا روی شاخه درختان، پشت بام و بالکن منازل خودداری کنند و هرگز مواد آتشزا را در جیب، کیف و یا کمد منزل نگهداری نکنند، چون به سرعت با کمترین دما مشتعل میشوند.
وی اظهار داشت: در چهارشنبه آخر سال گروه سني نوجوان و جوان بيشترين آسيب را ميبينند اما با مراقبتهاي بيشتر از فرزندان ميتوان از آسيبهايي همچون، سوختگي ناشي از انفجار و آتش حجيم، اصابت تركش و رسيدن نورهاي خيرهكننده به چشم، قطع عضو و معلوليت، آتشسوزي و انفجار در مناطق مسكوني و ... جلوگيري به عمل آورد.
نظر شما