به گزارش خبرنگار مهر، جمشید انصاری ظهر پنج شنبه در جلسه کارگروه میراث فرهنگی زنجان افزود: طرحهای همانند منطقه گردشگری امند باید مصوبه شورای عالی شهرسازی را داشته باشند.
وی ادامه داد: در این جلسه موافقت اصولی آن صادر میشود ولی باید مراحل تکمیل مطالعات آن طی شود البته شرط این موافقت اصولی که این یک زمین مجتمع بوده و برای تفکیک مالکیت فردی آن مجوز داده نمی شود و لازم است جزئیات طرح در چند ماه آینده به تصویب برسد
استاندار زنجان با بیان اینکه باید برای اجرای طرح های سمایه گذاری باید واقع بینانه عمل کرد افزود: از سرمایهگذاران نیز درخواست میشود در بیان ایدههای خود بر مبنای واقعیتها عمل کنند و نه واقعیتهای آرمانی. مثلا در منطقه گردشگری امند بنا به اظهار سرمایه گذار 10 هزار فرصت شغلی در آن ایجاد نخواهد شد.
انصاری افزود: واقعیتها به درستی بیان شود تا به ناامیدی تاریخی موجود در استان درباره افقهای توسعه استان دامن زده نشود و امیدواری بهبود اوضاع را افزایش دهند.
انصاری ادامه داد: تناقض بین توقع عمومی و دلایل مسئولان در کم بودن میزان گردشگری و عدم استقبال سرمایه گذاران باید مورد توجه قرار گیرد که در این راستا بر اساس مطالعاتی که در دانشگاه تهران انجام شده، اعلام شده است که جاذبههای طبیعی بر اساس تلقی مدیران و دانشمندان تقسیم بندی نشود و در اقتصاد گردشگری به دنبال نگاه مخاطب بود.
انصاری افزود: با میزان مورد توجه بودن مخاطب جاذبههای طبیعی در چند سطح تقسیم بندی میشوند که به ترتیب سطوح شهرستانی که مردم یک شهرستان به دیدن آن میروند سطح استانی که مردم استان به دیدن آن میروند سطح منطقهای که فرا استانی است و ملی نیست ملی که مردم یک کشور به دیدن آن جاذبه میروند و سطح آخر سطح بین المللی است که مردم کشور های دیگر نیز از آنجا دیدن میکنند.
استاندار زنجان ادامه داد: براساس این تقسیم بندی در جاذبههای گردشگری کلاسهای سرمایه گذاری و زیرساختها ایجاد شود که اگر از این منظر به جاذبههای گردشگری نگاه شود می توان نوع سرمایهگذاری ها را مشخص کرد
انصاری افزود: مدتها است که برای پروژههای سرمایه گذاری استان تعریفی ایجاد نشده است بستههای پروژههای تعریف شده وجود داشته باشد، بنابراین توصیه میشود فعالیتهای توجیه اقتصادی استان شناسایی شده و در کتابچهای جمع آوری شود.
استاندار زنجان گفت: بر اساس اطلاعات اعلام شده 5 . 11 درصد در آمد دنیا از گردشگری است و ایران نیز رتبه هفتم را در تعداد جاذبههای گردشگری را در دنیا دارد، ولی میزان درآمد ایران از گردشگری کم است که نشان میدهد نوع برنامهریزی گردشگری اشکال دارد و به این موضوع به درستی نگاه نشده است.
انصاری افزود: علت وجودی کارگروههای مختلف این نیست که مدیران دستگاهها مبانی قانونی دستگاه خود را تکرار کنند، بلکه به این دلیل است که دستگاهها راهی برای رفع موانع بیابند.
نظر شما