دكتر علي رياض در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" افزود: عده اي معتقدند اختيارات روساي دانشگاه ها داراي اشكالاتي است اما به نظر مي رسد بايد دانشگاه هاي علوم پزشكي همچنان در وزارت بهداشت اما با اختيارات بيشتر به فعاليت خود ادامه دهند.
وي تأكيد كرد: زماني مي توان به عنوان موافق و يا مخالف ادغام آموزش پزشكي در وزارت علوم سخن گفت كه تمامي فوايد و مضرات آنها را دانست و پس از آن قضاوت كرد.
رئيس كميته بهداشت، درمان و رفاه مجمع نمايندگان تهران تصريح كرد: اگر مديريت ها داراي اشكال بوده و ضعف هايي وجود داشته، اگر هيات امناهاي دانشگاه قوي عمل نكرده اند، اگر روساي دانشگاه ها بيش از آنكه به بحث آموزشي و پژوهشي بپردازند به بخش سلامت و درمان پرداخته اند اما در مقابل اين مسايل نقاط قوت خوبي نيز وجود داشته است.
رياض با اشاره به نظر مثبت رئيس جمهور در خصوص استقلال دانشگاه ها اظهار داشت: دانشگاه هاي علوم پزشكي بايد با حفظ هويت خود وابسته به وزارت بهداشت بمانند و رسانه ها نيز در اين راه بايد اين مساله را به چالش بكشند تا موضوع به صورت كارشناسي بررسي شود.
وي همچنين با اعلام آمادگي همكاري براي برگزاري سميناري با حضور وزارتخانه هاي بهداشت و علوم، كميسيون هاي مربوطه در مجلس، مركز پژوهش هاي مجلس و فرهنگستان هاي علوم و علوم پزشكي و همچنين نخبگان پزشكي و غير پزشكي، يادآور شد: با برگزاري چنين سميناري تمام كساني كه حرفي براي گفتن دارند مي توانند نظريات خود را ارائه دهند كه مي توان مجموع اين نظريات را براي تصميم گيري بهتر به رئيس جمهور ارائه داد.
نماينده تهران افزود: هر كار مديريتي اگر با زيربناي قوي علمي و استراتژيك انجام گيرد، متزلزل نمي شود و اين مساله در مورد آموزش پزشكي نيز صدق مي كند زيرا ممكن است روند اين آموزش در گذشته داراي اشكالاتي بوده اما به نظر مي آيد با وجود استقلال دانشگاه ها بايد منتظر يك تحول جدي در اين زمينه بود.
نظر شما