۲۴ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۵۹

اولین شماره فصلنامه «اسلام و مطالعات اجتماعی» منتشر شد/ پروژه بازنگری فرهنگ قرآن در مراحل نهایی قرار دارد

اولین شماره فصلنامه «اسلام و مطالعات اجتماعی» منتشر شد/ پروژه بازنگری فرهنگ قرآن در مراحل نهایی قرار دارد

به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اولین شماره فصلنامه علمی- تخصصی اسلام و مطالعات اجتماعی منتشر شد. 

به گزارش خبرگزاری مهر، در شماره اول این مجله مقالاتی با عناوین جریان شناسی اجتماعی سیاسی روحانیت، ارائه چارچوبی اسلامی برای سلامت روابط جنسیتی دختران، روش شناسی اندیشه اجتماعی ابن رشد، تبیین و نقد الگوی توسعه انسانی، چارچوبی انتقادی بر سیاست پژوهی مسئله حجاب در جمهوری اسلامی ایران، درآمدی بر صورت بندی جایگاه مسجد در سیاستهای جمهوری اسلامی ایران و بررسی انتقادی رویکرد تصویری به مناسک مذهبی و ارائه پیشنهادهای سیاستی از سیدحسین فخر زارع، حسین سوزنچی، حمید پارسانیا، میثم واثقی، ناصر جهانیان، سید مجید امامی، محسن لب خندق، سید محمدحسین هاشمیان و فرشاد مهدی پور منتشر شده است.
 
این فصلنامه به صاحب امتیازی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و با مدیرمسئولی حجت الاسلام والمسلمین حسین توسلی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و سردبیری حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید پارسانیا منتشر می شود. محمدرضا بهمنی و یوسف حسین نژاد به عنوان قائم مقام و مدیر اجرایی این فصلنامه در این نشریه فعالیت دارند. 
 
همچنین راههای تماس با این نشریه جهت ارسال مقالات از طریق تلفنهای 37745842-025 و نیز پست الکترونیکی issj@isca.ac.ir  می باشد. 
 
جلد دوم تا پنجم پروژه بازنگری فرهنگ قرآن در مراحل نهایی قرار دارد
 
حجت الاسلام و المسلمین عیسی زاده مدیرگروه فرهنگنامه های قرآنی از آخرین وضعیت پروژه بازنگری فرهنگ قرآن خبر داد.
 
حجت الاسلام و المسلمین عیسی زاده در  رابطه با آخرین وضعیت این پروژه اظهار داشت: جلد دوم تا پنجم فرهنگ قرآن پس از بازنگری و تأیید نهایی از سوی ارزیابان، با تصویب شورای پژوهش مرکز فرهنگ و معارف جهت تأیید نهایی در اختیار یکی از کارشناسان مربوطه قرار گرفت. 
 
وی ادامه داد: در بازنگری فرهنگ قرآن علاوه بر افزایش اطلاعات حداکثر تا 20٪ جهت رفع اشکالات، اصلاحاتی نیز در اطلاعات چندین محور مورد بررسی قرار می‌گیرد که عبارتند از: افزایش اطلاعات، اصلاح شناسه‌های مداخل اصلی، حذف بعضی از مدخل‌ها، اصلاح ساختار بعضی از مداخل، حذف بعضی از اطلاعات، تکمیل مستندات و منابع، کنترل آیات مورد استشهاد، هماهنگ نمودن ساختار مداخل مشابه.
 
دکتر عیسی زاده اضافه کرد: در انجام این پروژه که در مرکز فرهنگ و معارف قرآن و در گروه فرهنگ نامه های قرآنی انجام می شود بیش از  10 نفر از پژوهشگران مرکز همکاری دارند.
کد خبر 2256454

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha