به گزارش خبرنگار مهر، آخرين جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان در سال جاري ظهر شنبه با حضور استاندار و نماينده مردم تاكستان در مجلس شوراي اسلامي برگزار شد.
مرتضی روزبه در این جلسه اظهارداشت: يک حركت نو و تأثيرگذاري در سال 93 در حوزه اقتصاد مقاومتي در استان بايد ايجاد شود و پيگيري اين موضوع به دغدغه اصلي مديران و مسئولان تبديل شود.
وي افزود: اقتصاد مقاومتي بايد برش استاني و منطقه اي داشته باشد و موضوعي براي رقابت در بين استان ها و فعال سازي ظرفيت ها و توانمندي هاي مناطق و نواحي مختلف استان باشد.
استاندار قزوین با اشاره به ارزش و اهميت سند آمايش استان يادآورشد: سند آمايش نقشه راه توسعه استان است كه بايد همواره پيش روي مديران و ملاک عمل آنها باشد.
وي بیان کرد: تخلف از سند آمايش خسارات و آسيب هاي جبران ناپذيري را براي استان در بخش هاي مختلف به دنبال خواهد داشت و براي پيشگيري از اين صدمات، توجه به اين سند بايد به يک فرهنگ عمومي در بين مديران تبديل شود.
استاندار با بيان اينكه تصميمات مديران بايد خردورزانه و عالمانه باشد تصریح كرد: موضوع سلامت و محيط زيست از اولويت ها و مسائل مهمي است كه در اجراي طرح هاي توليدي و عمراني بايد مورد توجه و رعايت باشد و اگر اجراي طرح ها بدون پشتوانه تخصصي و كارشناسي و يا در نظر گرفتن ابعاد مختلف آن عملياتي شود صدمات و خسارات جبران ناپذيري را به جامعه و نسل آينده وارد خواهد كرد.
در ادامه اين جلسه اميدعلي پارسا معاون برنامه ريزي و اشتغال استانداري با ارائه گزارشي از اجراي طرح صنعت فولاد فراد در شهرک صنعتي ليا و اجراي طرح مجتمع تفريحي، توريستي شركت پرديسان ايرانيان گفت: در اجراي طرح هاي توليدي و صنعتي بايد ضوابط و شرايط زيست محيطي لحاظ شود و از طرف ديگر طرح ها مبتني بر سند آمايش استان باشد.
وي افزود: موقعيت قزوين برخلاف ساير استان ها به گونه اي است كه تقاضا براي سرمايه گذاري در آن زياد است فلذا در موافقت و اجراي هرگونه طرح توليدي و صنعتي در استان بايد به مسائل زيست محيطي توجه شود.
همچنین در اين جلسه رجب رحماني نماينده مردم تاكستان در مجلس شوراي اسلامي نيز طي سخناني درخصوص موضوعات اقتصاد مقاومتي، اشتغالزايي در سطح استان، تخصيص اعتبارات و موضوع كم آبي در سطح استان، مطالبي بیان كرد.
نظر شما