۲۶ اسفند ۱۳۹۲، ۷:۱۸

علت شکست کارگاه‌های کوچک در ایران/ جزئیات طرح جدید آموزش و اشتغال

علت شکست کارگاه‌های کوچک در ایران/ جزئیات طرح جدید آموزش و اشتغال

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه با اعلام طراحی مدل های جدید اشتغال زایی در کشور گفت: ایران متولی آموزش های شبیه سازی شده و مجازی فنی و حرفه ای در کشورهای جهان اسلام است.

به گزارش خبرنگار مهر، کورش پرند با تاکید بر فعالیت های سازمان فنی و حرفه ای در زمینه توسعه و دیپلماسی مهارت و نقش آن در پیشبرد اهداف اقتصادی گفت: این سازمان در راستای آموزش های شبیه سازی شده و مجازی، پیشرفت های خوبی را به دست آورده و هم اکنون متولی این آموزش ها در کشورهای جهان اسلام است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهارداشت: در مرکز تربیت مربی فعالیت های قابل توجهی در راستای تربیت و آموزش مربیان کشورهای مختلف جهان صورت گرفته و این سازمان با تهیه و تدوین سند راهبردی برنامه ریزی کامل و جامعی در زمینه پیشبرد اهداف خود انجام داده است.

پرند برنامه ریزی برای فعالیت های آموزشی در سکونت گاه های غیررسمی، زندان ها و بافت های فرسوده را با هماهنگی و همکاری استانداری البرز پیشنهاد داد و به تاثیرات اجرای این طرح ها در ارتقاي مهارت و ایجاد اشتغال تاکید کرد.

وی با تشریح مدل طرح آموزش و اشتغال، به همگرایی و هم افزایی ایجاد شده در بخش های مختلف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره نمود و افزود: مشکلات تحریم، تورم و اشتغال؛ از مهم ترین مسائلی است که باید به کمک این هم افزایی نسبت به حل آن اقدام نماییم.

این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه ادامه داد: با وجود اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور متولی اشتغال نیست اما مدل هایی را در زمینه ایجاد اشتغال طراحی نموده که با مطالعه کارشناسان و برنامه ریزی های آنها در حال انجام است.

پرند با تبیین جزئیات طرح آموزش، تولید، بازاریابی و فروش، به مراحل پیش از تولید محصول و پس از آن اشاره کرد و بازاریابی، بازارسازی، برندسازی و فروش را از مهم ترین مراحل مورد توجه در زمینه ایجاد اشتغال دانست که عدم رعایت آن و عدم توجه به طراحی متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی زمینه ساز شکست بسیاری از بنگاه ها و کارگاه های کوچک شده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کوتاه نمودن زمان آموزش و ارائه آموزش های مبتنی بر محیط کسب و کار را از ویژگی های طرح آموزش و اشتغال برشمرد و افزود: با همکاری و همفکری جمعی از کارآفرینان، نخبگان، خبرگان و صاحبان صنایع برنامه ریزی لازم برای سرعت بخشی در رسیدن به اشتغال در این طرح پیش بینی شده است.

وی افزود: در فاز نخست کارگروه هایی در زمینه پوشاک، سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، گیاهان دارویی، قالیبافی، بازارسازی و بازاریابی تشکیل شده است. طرح آموزش و اشتغال مدلی برای سرمایه گذاری اندک جهت رسیدن به ارزش افزوده بالا و زمینه ساز تحولی در استانداردهای آموزش فنی و حرفه ای است. پرند اولویت برای جذب نیروی کار مورد نیاز این طرح را افراد تحت پوشش سازمان های حمایتی دانست.

کد خبر 2256869

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha