به گزارش خبرنگار مهر، رئیس شورای شهر جم صبح دوشنبه در این ائین ضمن خیر مقدم به مهمانان این همایش، هدف از بزرگداشت روز جم را شناخت ظرفیتها و پتانسیلهای شهرستان و معرفی آنها، شناخت نقاط ضعف و قوت شهرستان، بزرگداشت و تجلیل از نخبگان و دلسوزان شهرستان جم دانست.
علی پریشان در گزارشی به فعالیت های هفته بزرگداشت جم اشاره کرد و از همه ادارات، مسئولین و رسانه های شهرستان که برای برگزاری هر چه باشکوه تر برنامه ها تلاش کردند، تشکر و قدردانی کرد.
تبدیل جم به قطب علمی، اقتصادی، کشاورزی و گردشگری جنوب کشور
در ادامه فرماندار جم در سخنانی با تقدیر از برگزارکنندگان جلسه، از این بزرگداشت به عنوان رویداد بزرگ فرهنگی شهرستان جم یاد کرد.
عبدالرسول زارع به پتانسیلهای بالقوه شهرستان جم برای رسیدن به افقهای روشن اشاره و تاکید کرد: زمینه مساعد برای تبدیل جم به قطب علمی، اقتصادی، کشاورزی و گردشگری جنوب کشور وجود دارد که همت مسئولان و مردم شهرستان میطلبد.
نماینده عالی دولت کسب رتبه اول شهرستان جم در قبولی امتحانات نهایی در استان بوشهر، تولید 35درصد گاز مصرفی کشور در این شهرستان، وجود آب و هوای مناسب و نزدیکی به عسلویه و خلیج فارس و منابع انسانی کارامد را از ویژگی های منحصر به فرد شهرستان جم اشاره کرد که این شهرستان را از بقیه شهرستان های جنوب متمایز کرده است.
انتقاد از توسعه شهرستان جم بدون توجه به مسائل زیستمحیطی
معاون پژوهشی و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر به بررسی مولفه های توسعه در یک منطقه پرداخت و توسعه را تلاش و برنامه ریزی برای آبادانی منطقه و بهزیستی مردم دانست و خاطرنشان کرد: توسعه باید متوازن ،مردم محور و متعادل باشد.
محمد بهروزی چهار مولفه برای توسعه را توسعه انسانی، توسعه اجتماعی، توسعه فرهنگی و توسعه اقتصادی عنوان کرد.
وی افزود: زیرساخت توسعه انسانی هر شهرستان مردم آنجا هستند تا بتواند تراز اراده محلی را فراهم کنند، بنابراین عدالت فراگیر و پایدار در حوزه مردم است زیرا مردم عاملان تغییر، عاملان حرکت، هدف تغییر و منشا تغییر هستند.
معاون پژوهشی و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر تاکید کرد: افراد منطقه توسعه یافته، مشارکت جو انتخابگر و با کارایی بالا هستند.
وی از امنیت و دانش از مهمترین زیربناها برای توسعه عنوان کرد و افزود: برای توسعه یک منطقه باید فرود اراده ملی و فراز اراده محلی ایجاد شود.
بهروزی در پایان از توسعه اقتصادی و صنعتی در شهرستان جم بدون توجه به مسائل زیست محیطی شهرستان انتقاد کرد.
تقدیر از از نخبگان و سرمایه های شهرستان جم
در پایان این مراسم از نخبگان و سرمایه های شهرستان تجلیل و تقدیر شد که میتوان به داریوش تازش استاد نمونه خوشنویسی، ابوالحسن نوبخت فرهنگی نمونه، احمد نوبخت نویسنده کتاب جامعه شناسی تاریخی جم، عبدالحسین فرهنگی پیشکسوت فوتبال و مدیر عامل تیم فوتبال گاز فجر جم اشاره کرد.
همچنین سید محمد علی موسوی مسئول هیئت عزاداری امام حسین (ع)جم، یوسف طاهری مربی و پیشکسوت جودو، وحید ایاز محقق علم نسب شناسی، رضا بیابانی کشاورز نمونه، اصلان رفیعی پور دانش اموزن نمونه، یزدان کرمی نژاد قهرمان ووشو، اورنیب شهید زاده مشاور و استاد نمونه حوزه و دانشگاه نیز در این آئین تجلیل شدند.
ضمنا حسین گرامی، سجادی بهزادی، مجید روشن و پریسا تقی پور، محمدجواد محمدزاده،عبدالرحیم دهقان، فرشید فرهنگ دوست و موسی قیصری به عنوان بهترین مقالات برگزیده هیئت داوران چهارمین همایش بزرگداشت روز جم شدند.
نواختن سرود جم توسط فریبرزغریبی از دیگر برنامه های این همایش بود.
نظر شما