حجت الاسلام علی براری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری چندین کارگاه آموزشی ویژه مداحان و هیئات مذهبی در سال 1392 در پاکدشت اظهار داشت: محافل و مراسم عزاداري اهل بیت عرصه همگرایی اجتماعی، درس آموزی دینی و افزایش حس و شور معنوی در گروه های مختلف جامعه می شود.
وی عزاداری فاطمیه را دارای فضیلتهای فراوانی دانست و افزود: شایسته است هیئتهای مذهبی و عزاداران این ماه ادب و حرمت عزاداری را بیشتر رعایت کرده و اجازه ندهند کوچکترین بیحرمتی به این ساحت انجام شود.
این مسئول عنوان کرد: هیئات مذهبی به عنوان بازوی اداره تبلیغات اسلامی در انجام امور فرهنگی فعالیت می کنند و به دلیل حضور بسیاری از جوانان در هیئات عزاداری اگر در عزاداری در مسیر صحیح قدم برداشته شود، می توان از بسیاری از انحرافات و مفاسد اجتماعی جلوگیری کرد.
وی گفت: هیئات باید به سمت آگاهی بخشی و بصیرت افزایی حرکت کنند و با دعوت از سخنرانان و کارشناسان خبره مذهبی پایبندی نسل جوان به عقاید مذهبی را تقویت کنند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی پاکدشت یادآور شد: بکي از برکات مکتب تشيع برخورداري از مناسبتهاي فراوان در طول سال با محوريت اهل بيت پيامبر اکرم(ص) در روزهاي ميلاد و وفات آنان است و اين مناسبتها زمينه برپايي آيين و مراسمي را در خانهها و مساجد و محافل مذهبي فراهم ميآورد که از رهگذر آنها هم پايههاي اعتقادات ديني و باورهاي مذهبي مردم استحکام مييابد و هم پيوند معنوي و عاطفي شيعه با اهل بيت عصمت و طهارت(ع) قويتر و عميقتر ميشود.
وی ادامه داد: اگر پیام فاطمیه پیامی زودگذر و خالی از ماهیت اصیل بود تا امروز به ورطه فراموشی سپرده شده بود اما برخلاف این تصور به دلیل آن که پیام فاطمیه پیامی همیشه زنده و مطالبه همه مردم است تاکنون زنده مانده و گرد و غبار فراموشی بر آن ننشسته است.
براری تأکید کرد: حضرت زهرا(س) را می توان الگوی کامل یک زن مسلمان دانست که در هر زمان و مکانی حاضر نشد اصول و ارزش های اسلامی را فراموش کند و همین علت باعث جاودانگی این شخصیت برجسته تاریخ اسلام شد و امروز تمام زنان مومنه و با فضیلت باید با اقتدا به این بانوی با کرامت همواره در حفظ حجاب و ارزش های اسلامی خود کوشا باشند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی پاکدشت اضافه کرد: فاطمیه را فرصتی مناسب برای بازگویی ارزشهای اصیل و توجه به احکام نورانی اسلام دانست و بیان داشت: امر به معروف و نهی از منکر بزرگترین فریضهای است که در این ماه باید بیشتر مورد توجه و دقت قرار گیرد تا مبادا برخی از حرمتها در سایه برخی غفلتها شکسته شود.
این مسئول عنوان کرد: این ایام فرصت مناسبی است تا در مجالس عزاداری موضوعات مهمی از جمله سبک زندگی، عبودیت و بندگی، خانه داری، همسرداری و تربیت فرزندان حضرت زهرا(س) به عنوان الگو برای جامعه و خانواده ها معرفی و تبیین شود.
وی متذکر شد: يكي از بركات مهم انقلاب اسلامي احياي نام حضرت زهرا (س) بوده است چرا كه تا قبل از انقلاب دهه فاطميه و مراسم عزاداری چندان در كشور مطرح نبود و ایام فاطمیه در انسجام اسلامی و تقویت بنیه دینی و ایمانی مردم اثرات ثمر بخشی دارد و حضرت امام (ره) نام حضرت زهرا (س) را در عصر ما زنده كردند.
نظر شما