۲۷ اسفند ۱۳۹۲، ۲۱:۴۲

سروری:

کشاورزی پایه و اساس رامسر است

کشاورزی پایه و اساس رامسر است

رامسر - خبرگزاری مهر: فرماندار رامسر گفت: اگر چه رامسر با شاخصه گردشگری معروف است ولی پایه و اساس اصلی آن کشاورزی بوده و در گذشته های نه چندان دور در حوزه تولید و کشاورزی حرفی برای گفتن داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین شعبان سروری شامگاه سه شنبه در جلسه بررسی موانع و مشکلات پیش روی شرکت های تعاونی  تولیدی و کشاورزی شهرستان رامسر گفت: لزوم توجه به بخش  گردشگری و توسعه این بخش  از ضروریات است ولی نگاه ویژه به بخش کشاورزی و دامپروری در شهرستان رامسر  نیز حائز اهمیت بوده و انتظار می رود با وجود همه مشکلات، با هماهنگی و همدلی فعالان عرصه کشاورزی این بخش  تقویت شود.

وی اضافه کرد: نگاه مدیران عالی و ارشد به حوزه کشاورزی نگاهی جدی نیست و هماهنگی های  لازم بین  مدیران کشوری در این حوزه وجودندارد و  آسیب های آن گریبانگیر تولید و صادرات و در نهایت کشاورزان می شود.

فرماندار رامسر ادامه داد: هنوز مکانیزم مشخصی برای کشاورزی در کشور تعریف نشده است تا کشاورزان بتوانند با امنیت خاطر به تولید بپردازند و هر ساله این  دغدغه ها در بین فعالان عرصه کشاورزی وجود دارد که امیدواریم در دولت تدبیر و امید در جهت رفع این موانع و مشکلات با همکاری مجلس شورای اسلامی  گام اساسی برداشته شود.

سروری ادامه داد: در حوزه شهرستان؛ فرمانداری با همه توان و ظرفیت های مدیریتی  خویش در خدمت تولید کنندگان بخش کشاورزی است و تغییر در نگاه به بخش کشاورزی و ایجاد تشکل های فعال در این زمینه را راهکاری درست جهت تقویت این بخش می داند.

وی گفت: کشاورزان باید به جایی برسند تا وابستگی های خود را به دولت کاهش دهند و شرکت های تعاونی و تولیدی ظرفیت های خوبی بعنوان پشتوانه کشاورزان محسوب می شوند.

این مقام مسئول با اشاره به سیاست های کلان کشور در بخش کشاورزی اظهار داشت: هزینه های تولید کشاورزی در کشور بسیار بالاست.

وی ادامه داد: عمده ترین مشکلات تعاونی ها به نحوه مدیریتی آنها و  هماهنگ نبودن  برخی اعضای تعاونی ها بر می گردد.

این مقام مسئول گفت: در تشکل ها و تعاونی ها باید اعضای آن هماهنگ و همراه باشند تا مشکلات و موانع را رفع کنند.

مصطفی مکارمی رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی رامسر نیز گفت: سخن گفتن از کشاورز و سختی کارشان متأسفانه در زمان مصرف از محصولا ت آنان بیادمان می افتد و در ایام دیگر خبری  از آنها و مشکلاتشان نمی گیریم .

وی افزود: سیاست هایی که از سوی دولتمردان در جهت تقویت کشاورزان اتخاذ شد، کارساز نبوده و کشاورز سرنوشت نا معلوم محصولات خود را می بیند و انگیزه خود را از دست می دهد.

مکارمی اضافه کرد: کشاورز بعد از پشت سرگذاشتن مشکلات در مراحل کاشت و داشت و برداشت، بزرگترین مشکلش را در  عرضه و فروش  محصو لات است که به معضل تبدیل شده است.

رئیس شواری اسلامی بخش مرکزی رامسر ادامه داد:  کشاورزی که زمانی زمین فروشی را ناموس فروشی می دانست ولی اکنون براحتی زمین های خود را می فروشد ،   دلیل آن عدم حمایت دولتمردان از کشاورزان است.

این مقام مسئول گفت: با روندی که کشاورزی در کشور پیش گرفته است، نسل حاضر که قرار است چرخه مدیریتی کشور را در زمینه های مختلف در دست بگیرند، هرگز به دنبال کشاورزی نخواهند رفت.

صالح محمدی مدیر تعاون روستایی رامسر نیز در این جلسه به بیان  مشکلات تعاونی ها پرداخت و گفت : رامسر با وجود همه مشکلات در بخش تعاونی ها در مقایسه با شهرستان های دیگر مازندران از وضعیت مطلوبی برخوردار است وما در رامسر تعاونی زیان دیده نداریم.

محمدی اضافه کرد : شرکت تعاونی تولیدی کوثر رامسر با همه مشکلاتی که دارد در سال 86 کمک زیادی در خرید مرکبات از کشاورزان آسیب دیده در برف کرد.

 وی ادامه داد : از سال 83 این کارخانه تولیدی وامی از واحد ارزی بانک کشاورزی اخذ کردند که نوسانات ارزی باعث شد این رقم مدام تغییر کند و از یک میلیارد تومان به چند میلیارد تومان برسد.

رئیس تعاون روستایی رامسر گفت : پیشنهاد  می کنم  تعاونی های تولیدی روستایی و کشاورزی از زیر نظر وزارت تعاون  جدا شده  و به تعاون روستایی  الحاق  شوند ،زیرا متولی و سیاست گذار بخش کشاورزی کشور وزارت جهاد کشاورزی است و قطعا با الحاق این تعاونی ها به این وزارتخانه شاهد رونق و شکوفایی بیشتر آنها خواهیم بود.

کد خبر 2259202

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha