عبدالله تمیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شادگان یکی از شهرهای مستعد خوزستان در زمینه گردشگری است که متاسفانه جاذبه های تفرحی و گردشگری ناب و بکرش به علت های مختلف هنوز برای مردم کشور و حتی خوزستان ناشناخته مانده است.
وی با بیان اینکه همه ایران و حتی جهان، شادگان را به تالابش می شناسند، عنوان کرد: این تالاب به خوبی مورد رسیدگی سازمان های متولی قرار نگرفته زیرا می توانست کل اقتصاد شادگان را احیا کند. این تالاب چه در زمینه گردشگر و چه در زمینه ایجاد شغل هایی مثل صید انواع طیور کشاورزی و ماهگیری ظرفیت های بی شماری دارد.
نماینده شادگان تاکید کرد: به گواه افرادی که در محیط پیرامون تالاب شادگان حضور یافته اند؛ این تالاب آنقدر زیبا و پر جذبه است که دوباره افرادی را به سمت خود می کشاند و به عبارتی ارزش و لذت بیش از یک بار دیدن را دارد.
تمیمی ادامه داد: تالاب بين المللی شادگان 296 هزار هكتار مساحت دارد و از شمال به شادگان و خور «دورق» و از جنوب به رودخانه بهمنشير منتهی می شود. سطح تالاب با گياهان آبدوست چون لويی و چولان و گياهان غوطه ور پوشيده شده و محل بسيار مناسبی برای پرندگان آبزی به شمار می رود.
وی تصریح کرد: در اين تالاب، انواع ماهيان آب شيرين و شور مانند: بنی، شيريد، حمری، شانك، ماهي های پرورشی و پرندگانی چون فلامينگو، حواصيل، لك لك، غاز وحشی، اردك،گراز،و … زيست می كنند. تنها زيستگاه و محل زاد و ولد اردك كركری در جهان اين تالاب است و پرندگانی چون «گيلانشاه خالدار» و «اكراس آفریقایی» نيز از نمونه های بسيار كميابی هستند كه در اين منطقه يافت می شوند
وی به صنایع دستی منحصر به فرد این شهرستان اشاره کرد و گفت:در شادگان عبابافی و جاجیم بافی رواج دارد. صنایع دستی شادگان هم مانند سایر نقاط این ناحیه از بافت حصیر، بوریا، سبد و امثال آن تشکیل شده و برای تهیه آن از برگ درخت خرما و یا نی های تالاب شادگان استفاده می شود.
وی با اشاره به رونق صنایعی مثل کشاورزی و دامداری در شادگان اظهار کرد: آب و هوای گرم و مرطوب شهرستان شادگان سبب رواج محصولات گرمسیری در این ناحیه شده است. گندم، خرما و برنج از عمده ترین محصولات کشاورزی منطقه به شمار می روند. دامداری نیز در این شهرستان رواج داشته و انواع فرآورده های لبنی و تولیدات دامی مانند لبنیات، پشم و پوست از محصولات دامی این شهرستان است.
نظر شما