به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی ستوده ظهر یکشنبه در جلسه کارگروه بانوان و خانواده اردبیل تصریح کرد: نمی توان توانمندی زنان را به تولیدات صنایع دستی و کشاورزی محدود و بر اساس آن نمایشگاه دائر کرد.
وی افزود: این در حالی است که همه ساله نمایشگاه توانمندی زنان به برگزاری صرف چنین رویدادی محدود شده و از حوزه های دیگر از جمله پژوهش، علم و تعلم بی نصیب است.
وی با بیان اینکه زنان در جامعه اسلامی نقش محوری و کلیدی دارند، اضافه کرد: نمایشگاه توانمندی باید بتواند بخشی از پتانسیلهای زنان را معرفی کرده و در یک حوزه محدود نباشد.
معضلات حقوقی زنان پاسخ داده شود
به گفته حجت الاسلام ستوده در حال حاضر مشکلات اجتماعی و فردی از جمله طلاق در جامعه اردبیلی قابل توجه است و با این وجود پرداختن به این مشکلات در برنامه های زنان جایگاهی ندارد.
وی افزود: دستگاه های مشاوره و قضا می توانند در فرصت نمایشگاه مشاوره حقوقی برای زنان پیش بینی کرده و بخشی از سوالات و دغدغه های این قشر را پاسخ دهند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تاکید کرد: علاوه بر این با وجود سهم 70 درصدی زنان در دانشگاه ها دعوت از اساتید و پژوهشگران در نمایشگاه های توانمندی به ندرت مشاهده می شود.
بی توجهی به توان فضای مجازی
حجت الاسلام ستوده توجه به فضای مجازی را از دیگر نیازهای معرفی توانمندی زنان عنوان کرد و افزود: با وجود اینکه فضای مجازی در تغییر و تحولات امور تاثیر قابل توجه دارد اما در حیطه زنان پرداخت اندکی صورت می گیرد.
وی گریز از فرم تک بعدی و توجه به ابعاد مختلف را ضرورت بهبود نمایشگاه توانمندی عنوان کرد و افزود: با وضعیت فعلی برگزاری نمی توان فرهیختگی بانوان را به درستی تبلیغ کرد.
نظر شما