به گزارش خبرنگار مهر، احد ظفری بعدازظهر دوشنبه در مراسم اجرای مبارزه با سن غلات اراضی نهاوند در بخش خزل اظهار داشت: در حال حاضر 45 اکیپ فعال که شامل 12 اکیپ دولتی و 33 اکیپ بخش خصوصی است عملیات سم پاشی و مبارزه با سن غلات را در اراضی نهاوند انجام می دهند.
ظفری گفت: برای عملیات ردیابی و کنترل سن و مبارزه و جلوگیری از رویش علف های هرز در مزارع کشاورزی نهاوند در سال جاری 140 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه در سطح شهرستان نهاوند بیش از 74 هزار هکتار اراضی دیمی و آبی کشاورزی وجود دارد که از این میزان 35 هزار هکتار آن به کشت غلات اختصاص دارد، افزود: در سال گذشته در 25 هزار هکتار از مزارع نهاوند عملیات کنترل و مبارزه با سن غلات و علف های هرز انجام شد و امسال پیش بینی می شود این عملیات در 31 هزار هکتار از زمین های کشاورزی اجرا شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی نهاوند عنوان کرد: آفت سن پوره اگر به موقع سمپاشی و از بین نرود موجب کاهش عملکرد تولید در واحد سطح به میزان 40 درصد می شود و همین امر باعث میشود گندم و جو از نظر کیفیت در ردههای پایین قرار گیرند که عملاً خسارت مالی و اقتصادی کشاورزان را در پی دارد.
احد ظفری به برگزاری دورههای آموزشی برای آشنا کردن کشاورزان با مضرات آفت سن پوره و مادر در مزارع نهاوند اشاره کرد و بیان داشت: مهندسان ناظر فنی مزارع در مسجد هر روستا نسبت به آموزش کشاورزان و بهرهبرداری اقدام میکنند.
ظفری در پایان اظهار داشت: شهرستان نهاوند با تولید سالانه 55 هزار تن گندم و 26 هزار تن جو آبی و دیم مقام دوم استان را در زمینه تولید گندم دارد و سالانه 800 نفر در زمینه کاشت، داشت، برداشت گندم در این شهرستان فعالیت دارند.
نظر شما