به گزارش گروه حوزه و دانشگاه "مهر"، دكتر حسين افخمي افزود: همچنين توسعه زير ساخت هاي ارتباطي در روستاها و مراكز دور افتاده به جاي انبوه سازي و برج سازي در شهرهاي بزرگ و ايجاد اشتغال مبتني بر فناوري هاي ارتباطي به جاي گسترش ظرفيت اشتغال در صنايع مونتاژ بايستي به عنوان اولويت مد نظر دولت قرار گيرد تا دامنه نابرابري هاي اقتصادي امروز كاهش يافته و در آينده مشاركت اجتماعي و سياسي افزايش يابد.
افخمي در خصوص تحقق دولت الكترونيك ابراز داشت: دولت و يا صحيح تر بگوييم حكومت الكترونيكي، دولتي است متكي بر فناوري هاي ارتباطات و مبتني بر اطلاعات به عنوان كالا و سرمايه ملي در ايران براي رسيدن به چنين دولتي بايد ضمن ارايه تعريفي نو از مفهوم دولت - ملت، زير ساخت هاي ارتباطي كشور را توسعه داده و به طور همزمان مقررات زدايي در عرصه ارتباطات ملي و توانمندسازي بخش خصوصي را آغاز كرد.
وي افزود: اگر اين سه اقدام همزمان انجام نشود، شاهد فقر اطلاعاتي و شكاف طبقاتي ديجيتالي در كشور خواهيم بود كه نشانه هايي از آن از 5 سال گذشته بروز كرده است.
اين استاد ارتباطات در زمينه چالش هاي تحقق دولت الكترونيك گفت: در دولت الكترونيكي هر چند قدرت حاكمه با چشم الكترونيكي توانايي كنترل و نظارت بيشتري بر جامعه خواهد داشت، ولي اگر همدلي نباشد نظارت به جسارت و گاه به رذالت منجر مي شود كه واكنش هاي دفاعي و تخريبي جامعه را در پي خواهد داشت.
افخمي روند توسعه روابط عمومي الكترونيك در كشور را مسيري دشوار، ولي اميدواركننده توصيف كرد و در مورد برگزاري نخستين همايش بين المللي روابط عمومي الكترونيك گفت: قضاوت و ارزيابي در مورد برنامه اي كه هنوز اجرا نشده نوعي پيشداوري محسوب مي شود و من فقط انتظاراتم را بيان مي كنم. معمولا هر كنفرانس علمي كه براي بار اول برگزار مي شود از نوعي جذابيت خاص برخوردار است و از طرفي احتمال بروز برخي كاستي ها نيز در آن وجود دارد. شكي نيست كه همايشي با چنين اهميت كه قرار است با حضور صاحب نظران داخلي و خارجي برگزار شود مي تواند شروع خوبي براي تبادل دانش و تجربه و محفلي براي بحث و اظهار نظر پيرامون بايدها و نبايدها در عرصه سياستگذاري ارتباطي در كشور باشد. حاصل اين كنفرانس هر چه باشد، چون اولين تجربه است مي تواند دستاورد محسوب شود.
افخمي درباره روابط عمومي الكترونيك در ايران اظهار داشت: در ايران علاوه بر موانع در امور زير ساخت هاي فني و ساختاري در عرصه اقتصاد و سياست، در حوزه فرهنگ نيز با نوعي محدوديت رسانه اي مواجهيم كه نياز به تحولي اساسي دارد.
گفتني است نخستين همايش بين المللي روابط عمومي الكترونيك، 11 و 12 مهرماه سال جاري در محل سالن همايش هاي موسسه اطلاعات برگزار خواهد شد.
نظر شما