۲۶ فروردین ۱۳۹۳، ۱۲:۱۰

بزرگراه ميرجاوه - زاهدان - بم نياز به 389 ميليارد تومان اعتبار دارد

بزرگراه ميرجاوه - زاهدان - بم نياز به 389 ميليارد تومان اعتبار دارد

وزير راه و شهرسازي در بازديد از پروژه‌هاي حمل‌ونقلي استان سيستان و بلوچستان از پروژه احداث بزرگراه ميرجاوه - زاهدان - بم بازديد كرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس آخوندي امروز سه شنبه در ادامه بازديدهاي خود از پروژه‌هاي حمل‌ونقلي استان سيستان و بلوچستان از پروژه احداث بزرگراه ميرجاوه - زاهدان - بم كه هم اكنون داراي 16 درصد پيشرفت فيزيكي است ، بازديد كرد.

بنا براين گزارش، بزرگراه ميرجاوه - زاهدان - بم يكي از حلقه‌هاي كريدور ترانزيتي كشور كه در حال حاضر داراي 16 درصد پيشرفت فيزيكي و تكميل آن نيازمند 389 ميليارد تومان اعتبار است.

همچنين طول اين پروژه 317 كيلومتر است كه در قالب 9 قطعه اجرا مي‌شود، 3 قطعه از اين بزرگراه به طول 102 كيلومتر هم اكنون در حال اجرا است.
براساس اين گزارش ، عمليات احداث بزرگراه ميرجاوه - زاهدان - بم از سال 1386 آغاز شده و تاكنون بيش از 38 ميليارد تومان به آن اختصاص يافته است.

گفتني است: بزرگراه ميرجاوه - زاهدان - بم داراي 3 پيمانكار است كه 2 پيمانكار آن بخش خصوصي و يكي ديگر از پيمانكاران قرارگاه خاتم‌الانبياء است، مطالبات پيمانكاران در اين پروژه 20 ميليارد تومان برآورد شده است.

اين گزارش حاكي است : قطعه يك بزرگراه ميرجاوه - زاهدان - بم به طول 41 كيلومتر با پيشرفت فيزيكي 87 درصد در حال اجرا است، قطعه 2 - الف به طول 30 كيلومتر با پيشرفت فيزيكي 20 درصد و قطعه 2- ب به طول 31 كيلومتر با پيشرفت فيزيكي 30 درصد در حال احداث است.

همچنین وی در نخستبين دقايق بامداد امروز سه شنبه در بازديد از فرودگاه بين المللي زاهدان، توسعه باند دوم اين فرودگاه را امري ضروري دانست و گفت: بايد تلاش كنيم اين باند براي نشست وبرخاست هواپيماهاي مسافري پهن پيكر آماده شود.

وي با بيان اينكه رييس جمهوري توجه ويژه‌اي به استان سيستان و بلوچستان دارد ، اظهار داشت: وضعيت پايانه هاي اين استان نيز به لحاظ مرزي بودن آن بايد مورد بررسي قرار گيرد.

وزير راه و شهرسازي افزود : درسفر به زاهدان بخش هاي مختلف حمل ونقل هوايي، دريايي، زميني وريلي اين استان مورد بررسي قرار مي‌گيرد و اقدامات لازم نيز در خصوص آنها انجام خواهد شد.

آخوندي در سفر به استان سيستان و بلوچستان ازمحورهاي زاهدان – بم وزاهدان – زابل نيز ديدن خواهد كرد. بنابراين گزارش، هم اكنون علاوه بر انجام 88 پروازي كه هرهفته مسافران را در مسيرهاي داخلي جابجا مي‌كند ، پروازهاي خارجي در مسيرهاي دبي، نجف، بغداد و جده نيز از طريق فرودگاه زاهدان انجام مي‌شود و قرار است بزودي پروازهاي زاهدان به كراچي و كويته پاكستان نيز از طريق اين فرودگاه راه اندازي شود.

اين گزارش حاكي است: طرح توسعه باند دوم فرودگاه هم اكنون پس از انجام مناقصه و مشخص شدن پيمانكار آن آماده است تا در صورت موافقت هيات مديره شركت فرودگاههاي كشور در اختيار پيمانكار قرار گيرد تا عمليات اجرايي آن آغاز شود.

همچنين قرار داد احداث اين باند 4 هزار و 250 متري جديد به مبلغ 48 ميليارد و 800 ميليون تومان آماده امضا است تا ، علاوه بر عريض شدن و تثبيت مقاومت آن، براي نشست و برخاست هواپيماها آماده شود.

گفتني است: باند كنوني فرودگاه زاهدان كه از 20 سال پيش به بهره برداري رسيده، پس از بهره برداري از باند جديد به عنوان تاكسي وي از آن استفاده خواهد شد.
 

کد خبر 2271245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha