حجت الاسلام محمد جمشدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستاي شناخت و معرفت نسبت به حضرت فاطمه(س) و دستيابي به فرهنگ والاي فاطمي مي توانيم دريچه هاي معرفتي خوبي را نسبت به معارف بلند الهي به روي خود باز کنيم.
وي افزود: با مطالعه سيره علمي و عملي حضرت صديقه طاهره و چشم اندازي به سيره سياسي حضرت که در راستاي ارزشهاي اصيل اسلامي به مکتب امامت و ولايت توجه ويژه اي داشته و اينکه آرمانهاي جامعه مسلمين بايد با هدايت و رهبري امام ميسر شود مي توان به نکات ارزشمندي دست يافت.
وي با اشاره به اينکه از اين لحاظ که حضرت فاطمه(س) در اثبات حق و مقابله علمي و عملي با انحرافات فکري که براي جامعه اسلامي رخ مي دهد به ما آموختند که بايد دفاع عالمانه و جانانه اي از حريم امامت و ولايت داشته باشيم گفت: مسئله دفاع از جايگاه امامت و ولايت در انديشه فاطمي به عنوان يک وظيفه اجتماعي و يک تکليف الهي در جامعه مورد توجه قرار مي گيرد.
حجت الاسلام جمشیدی بیان داشت: جوهره اصلي جامعه اسلامي به واسطه جايگاه امامت و رهبري است. بيانات و خطبه حضرت زهرا درباره حرکت انسانها در مقابل وظايف اجتماعي خود و عدم سکون و قيام و ايستادگي دربرابر انحرافات فکري بخش مهمي در حيات و فرهنگ فاطمي است.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان ابراز داشت: جريان دشمن شناسي حضرت صديقه طاهره و آموختن اين امر به ما که توجه به معيارهاي دشمن و اصول و ابزارهايي که به دنبال آن و براي مقابله با جريانهاي الهي به کار مي برد، مبارزه وي با تفکرات انحرافي، افشاي فتنه ها از سوي اين حضرت ما را نسبت به اين مسئله متوجه مي کند که بايد نسبت به شناخت جريانهاي فرهنگي، سياسي و اجتماعي حساسيت بالايي داشته باشيم.
وي گفت: اگر فرهنگ فاطمي در جامعه نهادينه شود با ايجاد بصيرت و اعتقاد قلبي نسبت به تکاليف الهي و آنچه در حوزه وظايف بندگي ما در حوزه آموزه هاي ديني متصور است مي توان نسبت به تحقق يک جامعه اسلامي و ارزش های اسلامی گام برداشت.
نظر شما