به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبری در این باره اظهارداشت: پروانه های صادر شده با ظرفیت 65هزار و900 تن در سال و با جذب مواد خام کشاورزی حدود 79 هزار تن بوده است.
وی ادامه داد: با صدور این تعداد پروانه ها بهره برداری زمینه اشتغال 180 نفر در استان فراهم شده است.
اکبری؛ پروانه های بهره برداری صادر شده در زمینه سردخانه بالای صفر، تصفیه و بسته بندی کشمش، خوراک آماده دام، کنسرو ماهی، سبزیجات منجمد (IQF )و بسته بندی تخم مرغ بوده است.
مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین به اعطای تسهیلات بانکی در سال 92 اشاره کرد و اظهار داشت : تعداد 16 فقره واحد صنایع تبدیلی غذایی به مبلغ 248میلیارد ریال ازمحل اعتبارات صندوق توسعه ملّی و اعتبارات توسعه بخش کشاورزی به بانک معرفی شده است.
وی تصریح کرد: مبلغ 55میلیارد ریال از این اعتبار تصویب شده و ما بقی آنهادر حال تکمیل مدارک ، تصویب و جذب هستند.
اکبری، ایجاد اشتغال، جذب مواد خام کشاورزی و فرآوری آن ، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و تحقق اهداف توسعه پایدار کشاورزی را از مهمترین مزایای صدور پروانه ها در استان برشمرد.
وی واحدهای ذرت خشک کنی، فرآوری زیتون، شیر و فرآورده های لبنی، سردخانه ها، بسته بندی و تصفیه کشمش، فرآوری و بسته بندی پسته، کشتارگاهها، بسته بندی گیاهان دارویی، بسته بندی قارچهای خوراکی و تولید و تهیه کمپوست قارچ خوراکی و چیپس میوه و انجماد سبزیجات (IQF ) را از صنایع تبدیلی و تکمیلی شاخص استان ذکر کرد.
به گفته این مسئول؛ بیش از 30 مورد صنایع مورد نیاز استان شناسایی و در 3 اولویت جهت سرمایه گذاران در بخش صنایع کشاورزی در استان انجام شده است.
صدور 20 فقره مجوز تأسیس صنایع تبدیلی کشاورزی در قزوین
مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: طی سال گذشته 20 فقره مجوز تأسیس صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در این استان صادر شده است.
علی اکبری با بیان اینکه طی سال گذشته 20 فقره مجوز تأسیس صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در استان قزوین صادر شده است، اظهار داشت: میزان سرمایه ثابت این مجوزها 642 میلیارد و 605 میلیون ریال است.
وی افزود: با صدور این تعداد مجوز تأسیس صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در استان قزوین زمینه اشتغال 471 نفر در این استان فراهم شده است.
به گفته مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین؛ مجوزهای صادر شده با ظرفیت سالیانه 150 هزار و 435 تن با جذب مواد خام 239 هزار تن است که در زمینه تصفیه و بستهبندی کشمش، برنجکوبی، سردخانه بالای صفر، بستهبندی سبزیجات و میوهجات، شوریجات، کود بیولوژیک، کود آلی از فضولات مرغداریها و ضایعات گیاهی و بستهبندی خشکبار صادر شده است.
تخریب یک مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی آبیک
همچنین مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبیک در این باره اظهارداشت: یک مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی بخش بشاریات شهرستان آبیک تخریب شد.
بیژن لطفی افزود: عملیات تخریب فوق در راستای اجرای حکم قضایی مبنی بر قلع و قمع دیوار ساخته شده به مساحت 120 مترمربع بوده که اجرا شد.
به گفته وی؛ یکی از مهمترین چالشهای فرآروی بخش کشاورزی تغییر کاربری بیرویه اراضی کشاورزی است که گستردگی و روند روبه رشد این پدیده نامطلوب موجب شده که در دهههای اخیر بخش قابل توجهی از اراضی مرغوب کشاورزی از گردونه تولید خارج شود.
نظر شما