احمد عطارنیا در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: آموزشهای فنی وحرفهای در اصلاح و تربیت زندانیان و ایجاد اشتغال برای آنان موثر بوده و در کاهش معضلات اجتماعی نقش بسزایی دارد که در سال 92 در همین راستا، هزار و 120 نفر از مددجویان در زندانهای سطح استان از آموزشهای مهارتی بهرهمند شدند.
وی گفت: در حال حاضر 18 رشته مهارتی در 10 کارگاه این مرکز مستقر در زندان ارائه میشود که تمامی این رشتهها بر اساس سرفصلها و استانداردهای سازمان آموزش فنی و حرفهای با اولویت آموزشهای عملی و توسط مربیان اعزامی از اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان اجرا می شود.
وی عنوان کرد: آزمونهای پایان دوره این دورهها توسط آزمونگران اعزامی اداره کل اخذ و گواهینامههای مهارت مددجویان پذیرفته شده در آزمونها بدون ذکر نامی از محل آموزش و همانند گواهینامههای صادره با کد استاندارد بین المللی در مراکز سطح شهر صادر و تحویل مددجویان میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم با اشاره به تعیین صلاحیت حرفهای افزود: درسال گذشته بیش از 27 هزار نفر در آزمونهای تعیین صلاحیت حرفهای ثبت نام کردند که تعداد 22 هزار و 432 نفر در آزمون کتبی و عملی شرکت کرده و تعداد 15 هزار و 540 نفر با کسب حد نصاب نمره قبولی موفق به اخذ گواهینامه مهارت شدند.
وی بیان کرد: این آزمونها در بیش از 280 حرفه مهارتی در سه بخش صنعت، خدمات و کشاورزی خدمات، کشاورزی، صنعت اجرا شده است.
وی گفت: گواهینامههای صادر شده دارای کد استاندارد بین المللی است و طبق تفاهمنامههای منعقده با مرکز ملی فرش ایران، سازمان صنایع دستی و میراث فرهنگی و تفاهمنامه در بخش صنعت ساختمان، دارندگان گواهینامه مهارت فنی و حرفهای میتوانند از مزایای بیمه تأمین اجتماعی بهرهمند شوند.
نظر شما