به گزارش خبرنگار مهر، جاسم جادري ظهر چهارشنبه در ديدار با روساي ادارات زير مجموعه وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي در استان هرمزگان اظهار داشت: وزارت خانه تعاون، كار و رفاه اجتماعي متشكل از ارگان هاي مالي نظير بانك و صندوق هاي مالي و همچنين دستگاه هاي خدماتي و آموزشي يك مجموعه كامل براي خدمات رساني به مردم است.
وي با ابراز رضايت از عملكرد اداره كل كار، تعاون و رفاه اجتماعي و زيرمجموعه آن در هرمزگان خاطر نشان كرد: تشكيل بانك رفاه كارگران و توسعه تعاون و همچنين صندوق هاي عرضه كننده خدمات مالي در زير مجموعه وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي به علت كمبود كشور در اين زمينه نيست بلكه هدف گره گشايي از كار قشر متوسط و ضعيف جامعه است.
وي افزود: بانك ها و صندوق هاي زير مجموعه وزارت كار بايد با اين ديدگاه كار كرده و به مردم خدمات رساني كنند كه در اين زمينه منشاء خدمات و تلاشهاي ارزشمندي بوده اند.
وي گفت: برخي از بانك ها متاسفانه وظيفه ذاتي و ماهيتي خود را كه همان گره گشايي از مشكلات مردم است فراموش كرده و در حساب و كتاب هاي ورودي و خروجي و دغدغه محاسبه و افزايش ميزان سود ذوب شده اند.
ايجاد اشتغال با آمارسازي محقق نمي شود
استاندار هرمزگان اشتغال را يكي از شروط مهم براي رسيدن به جامعه اي سالم و پويا عنوان كرد و بيان داشت: اين مهم با آمار سازي محقق نمي شود و بايد به طور واقعي براي جوانان ايجاد اشتغال كرد.
جادري يادآور شد: در گذشته وقتي فردي براي گرفتن وام اشتغال ثبت نام مي كرد قبل از اينكه حتي تسهيلاتي دريافت كند به آمار شاغلين اضافه مي شد و اين درحالي است كه بسياري از اين تسهيلات در اموري به غير از ايجاد شغل استفاده مي گرديد.
وي تاكيد كرد: آماري كه در خصوص ايجاد شغل به مردم و مسئولين ارائه مي شود بايد كاملا منطبق بر واقعيت بوده و با دقت گردآوري شود چرا كه آمارسازي موجب بي اعتمادي مردم و از طرفي فريب خود مسئولين و كارشناساني مي شود كه بايد بر اساس همين آمار برنامه ريزي كنند.
همه بايد از مذاكرات و تيم مذاكرده كننده هسته اي حمايت كنيم
استاندار هرمزگان در ادامه به مذاكرات هسته اي اشاره كرد و اذعان داشت: همه بايد از مذاكرات و تيم مذاكره كننده حمايت كنيم تا با پشتوانه اي قوي مدافع حقوق مردم سلحشور و نظام قدرتمند جمهوري اسلامي ايران باشند.
جادري ادامه داد: امروز با تدبير و حمايت رهبر معظم انقلاب اسلامي از مذاكرات و تلاش دولت توانستيم 4 ميليارد و 200 ميليون دلار از دارايي هاي بلوكه شده كشورمان را بازگردانيم و اميدواريم اين روند ادامه داشته باشد.
فاز دوم هدفمندي يارانه ها گام به گام انجام مي شود
استاندار هرمزگان به شيوه اجراي فاز اول هدفمندي يارانه ها در سال 89 اشاره كرد و يادآور شد: در آن زمان قيمت حامل هاي انرژي و به طور مشخص بنزين به يكباره 550 درصد افزايش يافت كه موجبات به هم ريختگي در قيمت هاي ديگر كالاها را فراهم كرد بطوريكه تبعات آن را تا امروز هم شاهد هستيم.
جادري ادامه داد: امروز قيمت بنزين به نسبت قيمت جهاني 16 سنت است و دولت قصد ندارد با افزايش قيمت 200 يا 300 درصدي به يكباره موج ديگري را ايجاد كند.
وي گفت: احتمالا افزايش قيمت حامل هاي انرژي در حد 30 درصد باشد چرا كه نمي خواهيم گراني در ديگر قيمت ها به مردم تحميل شود و در اين خصوص كارشناسي شده و گام به گام در حال جلو رفتن هستيم تا مانند گذشته كنترل از دست دولت خارج نشود.
وي اظهار اميدواري كرد: مردمي كه نيازمند دريافت يارانه نيستند با انصراف خود به ديگر هموطنان خود كمك كنند و همچنين به ياري پيشرفت نظام سلامت و درمان كشور بشتابند.
وي بيمه فراگير روستائيان و كشاورزان را گامي مهم در راستاي خدمت رساني به قشر ضعيف جامعه دانست و تصريح كرد: وقتي مردم منطقه اي مانند بيكاه رودان به علت خشكسالي و بيماري جاروك جادوگر بيكار مي شوند و نمي توانند حتي از پس هزينه هاي بيمه و درمان خود بربيايند قطعا اين بيمه فراگير كمك خوبي در راستاي خدمات رساني به اين اقشار خواهد بود.
نظر شما