حجت الاسلام محمد جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: یکی از اشکالات عمده رسانه در کشور ما این است که بحث حفظ قرآن کریم و الگوهای قرآنی توسط رسانه معرفی نمی شود.
سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان همدان افزود: حافظان قرآن کریم در کشور گمنام هستند، در حالی که باید به عنوان الگوی اخلاقی و فرهنگی در جامعه شناسایی و معرفی شوند.
وی بیان داشت: در طرح تربیت حافظان قرآن کریم این سازمان، با نگاه مفهوم محور می توان مبلغ و مفسر قرآنی تربیت و قدم بلندی در الگوسازی از حافظان در جامعه برداشت.
حجت الاسلام جمشیدی اضافه کرد: همچنین در بحث تربیت حافظان قرآن کریم وظیفه اساتید ایجاد انگیزه در نوجوان است، اما در حقیقت والدین به ویژه مادران نقش اصلی را در این زمینه ایفا می کنند.
سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان همدان عنوان داشت: حفظ قرآن مقدمه ای برای رسیدن به مفاهیم قرآن است تا در آن تدبر شود و سپس محتوای آن در زندگی به کار گرفته شده و در جامعه تسری یابد.
وی با بیان اینکه خانوادهها علاقه مند هستند تا فرزندانشان از مفاهیم قرآنی بهره لازم را ببرند، در ادامه گفت: مفهوم محوری حفظ قرآن باید مورد توجه قرارگیرد زیرا ترغیب افراد به حفظ قرآن کریم با این روش امکان پذیر است.
حجت الاسلام جمشیدی در پایان گفت: قرآن سفرهای است که هر کس باید به اندازه وسع خود از خوان نعمت آن بهره مند شود.
نظر شما