۳۰ فروردین ۱۳۹۳، ۱۶:۵۱

سلگی:

مکان یابی داروخانه شبانه روزی نهاوند مناسب نیست

مکان یابی داروخانه شبانه روزی نهاوند مناسب نیست

نهاوند - خبرگزاری مهر: رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه داروخانه شماره دو شبانه روزی شهرستان نهاوند در بیمارستان علیمرادیان افتتاح شده است، افزود: مکان داروخانه شبانه روزی نهاوند مناسب نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس سلگی ظهر شنبه در جلسه تشریح برنامه های هفته سلامت شهرستان نهاوند در سالن اجتماعات مرکز بهداشت اظهار داشت: شهر نهاوند سالها به رغم داشتن جمعیت بالای 70 هزار نفر دارای یک داروخانه شبانه روزی بود که بعد از سه سال پیگیری مجوز دومین داروخانه شبانه روزی در محل بیمارستان آیت اله علیمرادیان صادر شد.

سلگی گفت: متأسفانه دولت های قبلی برای حوزه بهداشت و درمان که یکی از رکن های مهم و اساسی جامعه انسانی است اهمیت و ارزشی قائل نبودند و برای نیاز مردم و توسعه و تجهیز این بخش اهمیت و توجه کمتری قائل بودند تا حدی که مسائل بهداشت و درمان را در اولویت دهم به بعد قرار داده بودند.

وی اظهار داشت: بهداشت و درمان نه تنها در شهرستان نهاوند بلکه در کل کشور در شأن ملت و مردم ایران نیست لذا دولت تدبیر و امید برای رفع مشکلات وکمبودهای این بخش بهداشت و درمان را جزو اولویت های مهم و اساسی اول تا سوم قرار داده است.

کمبود پزشک عمومی نارضایتی مردم را به همراه دارد

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند عنوان کرد: بارها به مسئولان و مقامات بالاتر از کمبود نیروی انسانی و کادر پزشکی و پرستاری در حوزه بهداشت درمان تذکر داده و پیگیر این موضوع شده ایم زیرا کمبود در این بخش نارضایتی و شکایت مردم را بهمراه دارد.

عباس سلگی عنوان کرد: برای رفع مشکلات بهداشت و درمان همیشه پول و تجهیزات راهگشا نیست، بلکه کمبود نیروی انسانی در بیمارستانها و مراکز درمانی مشکل ساز شده که برای حل آن نیاز به گذشت زمان است.

سلگی با اشاره به کمک 250 میلیونی وزارت بهداشت جهت توسعه و تجهیز بیمارستان علیمرادیان نهاوند گفت: اگر قرار باشد طرح نظام بهره وری پرستاری در این بیمارستان اجرا شود با کمبود 90 پرستار روبرو می شویم.

وی افزود: ظرفیت بیمارستان علیمرادیان 128 تخت خوابی است در حالیکه هم اینک با امکانات 168 تخت خوابی اداره می شود و امید می رود با بهره برداری از بیمارستان جدید الاحداث ظرفیت مجموع تختهای بیمارستانی در شهرستان نهاوند به 270 تخت برسد که این رقم مطابق با استانداردهای کشوری است.

بیمارستان دولتی نهاوند باید در زمان کوتاه تری به بهره برداری برسد

رئیس شبکه بهداشت و درمان نهاوند اظهار داشت: در حالیکه دولت اولویت تخصیص اعتبار را در سال جاری به طرح و پروژه های بالای 90 درصد پیشرفت فیزکی اختصاص داده بیمارستان 160 تختخوابی دولتی نهاوند تنها 60 درصد پیشرفت دارد لذا مسئولان باید برای حل مشکلات حوزه و بهداشت نهاوند با رایزنی و پیگیری اعتبار مورد نیاز این بیمارستان را تأمین کنند.

عباس سلگی با انتقاد از تعرفه های درمانی و پزشکی که فشار زیادی بر دوش مردم تحمیل می کند، افزود: مقام معظم رهبری با ابلاغ سیاست های 14 گانه بهداشت و درمان خواستار اصلاح این نقص شدند تا بیمه ها موظف شوند اکثر هزینه بهداشت و درمان شخص بیمار را پرداخت کنند.

کد خبر 2273858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha