۳۰ فروردین ۱۳۹۳، ۱۷:۰۹

در جلسه با نوبخت:

مجمع نمایندگان استان خواستار نگاه ویژه دولت به قزوین شدند

مجمع نمایندگان استان خواستار نگاه ویژه دولت به قزوین شدند

قزوین- خبرگزاری مهر: نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی در جلسه با معاون راهبردی ریاست جمهور خواستار توجه به تامین اعتبار لازم برای اجرای طرح های مهم ملی، انتقال آب الموت رود، استفاده از فاینانس، اجرای مترو، شتابگر ملی و بهبود وضعیت دشت قزوین، گازرسانی به الموت و تقویت پایه اعتباری استان شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شورای برنامه ریزی استان ظهر شنبه با حضور محمدباقر نوبخت معاون برنامه ریزی رئیس جمهور، مرتضی روزبه استاندار، داود محمدی، رجب رحمانی، حجت الاسلام مرتضی حسینی و روح الله عباسپور نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، در استانداری تشکیل شد.

در این جلسه مرتضی روزبه استاندار قزوین گفت: اگر قرار است از اقتصاد متکی به نفت فاصله بگیریم استفاده از همه ظرفیت های موجود ضروری است.

وی افزود: در اقتصاد مقاومتی باید به گونه ای حرکت کنیم تا همه استانها نقشی مانند منطقه نفت خیز خوزستان را ایفا کنند که خوشبختانه در همه کشور استعداد
و ظرفیت های ارزشمندی وجود دارد که می تواند به اقتصاد ما کمک کند.

استاندار قزوین بیان کرد: مدیران استان قزوین با برداشت عمیق از این موضوع تلاش می کنند نقش موثری در این روند ایفا کنند که در این راستا استفاده از رهنمودهای
مقام معظم رهبری ضروری است.

روزبه تصریح کرد: در آستانه برنامه ششم توسعه باور داریم که رهنمودهای مقام رهبری در سفر سال 82 به استان قزوین در ردیف اسناد بالادستی است که می تواند توسعه استان را شتاب بخشد لذا از مدیران خواسته ایم برنامه های خود را با این رهنمود ارائه کنند.

وی گفت: دشت قزوین به عنوان دشتی منحصر بفرد و حاصلخیز می تواند غذای بسیاری از مناطق کشور را تامین کند که استفاده از این استعداد بالا نیازمند توجه بیشتر دولت است.

استاندار یادآورشد: ترکیب بدیعی از استعدادهای خدادادی شامل گردشگری، کشاورزی، صنعت، تاریخی و طبیعی، ورزشی و علمی در استان وجود دارد که می تواند به توسعه استان کمک کند.

محمدی: دشت قزوین نیازمند حمایت جدی دولت است

در این جلسه داود محمدی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: دشت قزوین با داشتن 1200 کیلومتر کانال آبیاری قادر است غذای 300 میلیون نفر جمعیت کشور را تامین کند که در این راستا با افزایش سهمیه آب و تامین بخشی از نیازهای ابی از ارتفاعات دو هزار و سه هزار می توان به دشت کمک کرد.

وی افزود: فرونشست زمین بیانگر بروز بحران در این دشت حاصلخیز است که باید قبل از تشدید شدن وضعیت مورد رسیدگی قرار گیرد.

محمدی بیان کرد: قزوین می تواند در پدافند غیرعامل نقطه اتکاء استان تهران باشد لذا نیازمند توجه ویژه دولت است.

حجت الاسلام حسینی: رسیدگی به مشکل زیتون کاران آسیب دیده استان در اولویت قرار گیرد

حجت الاسلام مرتضی حسینی دیگر نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی هم گفت:آفت مگش زیتون بیش از 400 میلیارد تومان به زیتونکاران استان خسارت زده که نیازمند حمایت دولت است.

وی افزود: جاذبه های گردشگری استان قزوین به گونه ای است که می تواند زمینه مسافرت پایتخت نشینان را در کمترین زمان فراهم کند اما تامین زیرساختهای آن
به اعتبارات ملی نیاز دارد.

حسینی در خصوص منتقدان به دولت هم بیان کرد: انتقاد به پرداخت نشدن اموال ایران، هرگز تضعیف دولت نیست بلکه کمک به مذاکرات است اما دولتمردان هم باید نسبت به دولت گذشته منصف باشند و نقاط قوت را هم بگویند.

رحمانی: انتقال راه آهن تاکستان از داخل شهر به خارج جدی گرفته شود

رجب رحمانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی هم در جلسه شورای برنامه ریزی استان تصریح کرد: راه ضیاء آباد به نیکویه و آبترش که 9 استان را مرتبط می کند نیازمند اعتبار است که از معاون رئیس جمهوری خواستار پیگیری هستیم.

وی افزود: انتقال خط راه آهن عبوری از داخل شهر به خارج از منطقه تردد ساکنان شهرستان همچنان انجام نشده که می توان از اعتبار خط آهن قزوین به رشت
آن را تامین کرد و در صورت اختصاص 50 میلیارد تومان قادریم زیرگذر برای مردم بسازیم تا حوادث کاهش یابد.

رحمانی کمبود آب در غرب استان، رسیدگی به باغات انگور تاکستان و راه اندازی منطقه ویژه ایران خودرو را از دیگر مشکلات قابل پیگیری توسط معاون رئیس جمهور عنوان کرد.

عباسپور: مجتمع ادارات آوج احداث شود

همچنین روح الله عباسپور در جلسه گفت: سرمایه گذاری خارجی می تواند بخشی از نیاز به منابع مالی برای توسعه استان را تامین کندکه باید موانع این کار برداشته شود.

عباسپور بیان کرد: نقش بانک خصوصی در تولید معلوم نیست و با دادن سودهای تا 33 درصدی موجب شده مردم به سمت آنها بروند و بانک های دولتی با کمبود اعتبار برای کمک به بخش تولید مواجه شوند که نظارت بانک مرکزی در این عرصه ضروری است.

وی تصریح کرد: انتقال آب الموت رود، تکمیل سد نهب و احداث سد بالاخانلو نیازمند اعتبارات ملی است و برای طرح پساب هم به 10 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا در کنار بهینه سازی مصرف و اجرای طرح آبیاری تحت فشار مشکلات این حوزه را برطرف کنیم.

نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی همچنین خواستار احداث مجتمع ادارات در شهرستان آوج و ساختمان اداری دانشگاه بوئین زهرا شد.      

    
 

کد خبر 2273968

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha