به گزارش خبرنگار مهر از اراك ، عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي در كارگروه صنعت و معدن استان مركزي اظهار داشت: پيوستن به سازمان تجارت جهاني نيازمند كار و تلاش فراوان در بخش هاي مختلف توليدي است كه اين موضوع بايد در كشور جا بيفتد. علاوه بر آن بايد به توانمندي و دانش خود در توليد توجه و آن را تقويت كنيم.
حبيبي وضعيت كنوني صنعت كشور را مناسب ندانست و گفت: اكثر صنعتگران از وضعيت كنوني و نحوه و ميزان حمايت از آنان ناراضي هستند.
نماينده مردم خمين در مجلس شوراي اسلامي بخش صنايع و معادن كشور را نيازمند تدوين برنامه اي به منظور حمايت منطقي از آن دانست و گفت: ميزان و نحوه دريافت ماليات و عوارض از صنايع در كشور بايد سامان مي شود.
وي سرمايه لازم براي توسعه صنايع كشور را 60 ميليارد دلار عنوان كرد و گفت: حداكثر رقمي كه امسال به توسعه صنايع اختصاص يافته است 6 ميليارد دلار است.
حبيبي با اشاره به محدوديت حساب ذخيره ارزي در اين زمينه گفت: يكي از راهكارهاي اساسي براي جلب منابع مورد نياز براي توسعه صنايع در كشور جلب و استفاده از سرمايه ايرانيان خارج از كشور است.
وي بر آورد سرمايه ايرانيان خارج از كشور را بيش از يك هزار ميليارد دلارعنوان كرد و گفت: با رايزني مي توان منابع مورد نياز كشور را فراهم كرد و ايرانيان را در توسعه كشور مشاركت داد.
وي توسعه صنايع تبديلي در بخش كشاورزي را توجه به مزيت نسبي كشوردر استفاده از صنايع در شكوفايي كشاورزي عنوان كرد و گفت: توجه به اين امر همزمان ما را در بخش صنعت و كشاورزي رشد مي دهد و منجر به توليد شغل مي گردد.
نظر شما