به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با افزایش تدریجی دمای هوا در اکثر استانها به ویژه شهرهای جنوب کشور، متوسط مصرف برق هم در طول چند روز گذشته با جهشی چند درصدی همراه شده است.
آمارهای رسمی منتشر شده توسط وزارت نیرو نشان می دهد که روز گذشته شنبه 30 فروردین ماه پیک مصرف برق کشور در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بيش از 3500 مگاوات افزایش یافته است.
با افزایش مصرف برق بهاری، میزان ذخیره برق نیروگاههای کشور هم از حدود 6 هزار مگاوات زمستانی به یکهزار و 241 مگاوات کاهش یافته است.
روز گذشته پیک مصرف برق کشور به بیش از 34 هزار و 395 مگاوات رسید که از مجموع مصرف برق کشور سهم صنایع و واحدهای تولیدی حدود سههزار و 436 مگاوات برق بوده است.
در حال حاضر ظرفیت تولید برق ایران به بیش از 70 هزار مگاوات رسیده که مسئولان وزارت نیرو پیش بینی می کنند ظرفیت تولید انرژی الکتریکی کشور تا پیش از تابستان حدود دوهزار مگاوات دیگر افزایش یابد.
از این رو با توجه به پیش بینی افزایش پیک مصرف برق تابستانی به حدود 50 هزار مگاوات، برای دوره گرم سال صنعت برق با کسری 2000 تا 2500 مگاواتی برق دست و پنجه نرم می کند.
هوشنگ فلاحتیان در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت تعمیرات دوره شبکه تولید، انتقال و توزیع برق، گفت: تعمیرات اساسی نیروگاه ها، شبکههای انتقال و توزیع برق تا پایان اردیبهشت ماه به پایان خواهد رسید.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اعلام اینکه برای تابستان سال جاری و جهش پیک مصرف برق تمامی تاسیسات تولید، انتقال و توزیع برق برای تامین برق تابستانی مردم در مدار بهره بردایر قرار خواهند گرفت، تصریح کرد: پیش بینی میشود در صورت صرفهجویی مردم تابستان سال جاری خاموشی برنامهریزی شده نداشته باشیم.
با افزایش مصرف بهاری و جهش مصرف برق ذخیره نیروگاه های کشور در حالی به حدود 1000 مگاوات کاهش یافته است که معاون وزیر نیرو اعلام میکند: برای تابستان سال جاری خاموشی نخواهیم داشت.
کد خبر 2274368
نظر شما