به گزارش خبرنگار مهر، امامعلی عبدالملکی صبح دوشنبه در جلسه شورای حمل و نقل ترافیک شهرستان نهاوند در سالن شهدای فرمانداری اظهار داشت: از هیچ مدیری پذیرفتنی نیست که در جلسات فرمانداری حضور و امضای صورت جلسه را انجام دهد اما از عمل به آن خودداری کند.
عبدالملکی گفت: با این روش کاری پیش نمی رود و مشکلی از مشکلات نهاوند برطرف نمی شود و نتیجه آن جا ماندن از قطار توسعه و شتاب نهاوند خواهد بود.
وی با اشاره به اجرا نشدن چندین مصوبه شورای ترافیک و حمل و نقل شهرستان مانند تشکیل نشدن کمیسیون ایمنی و حمل و نقل و سوانح رانندگی، ساماندهی خودروهای مسافر کش بخش گیان، تعطیل شدن پروژه تعریض گردنه برزول، عدم بهره برداری از زیر گذر روستای کفراج در سالها و ماه های گذشته گفت: مصوبات گذشته این شورا یا کیلویی تصویب شده و یا مدیران مربوطه جدی گرفته نشده اند.
فرماندار شهرستان نهاوند عنوان کرد: مدیران نهاوند باید با شیوه جدید مدیریت اجرایی شهرستان آشنا شوند و از پشت میز نشینی و بی اعتنایی به عمل به مصوبات پرهیز کنند و اگر قرار است کاری انجام ندهند در جلسات فرمانداری اعلام کنند.
امامعلی عبدالملکی بیان داشت: اینکه جلسه ای با حضور مدیران برگزار و چندین ساعت در مورد آن بحث و گفتگو شود، وقت مدیران و مردم گرفته شود و در نهایت مصوبات خروجی آن نیز بدون عمل باقی بماند ظلم در حق مردم و شهرستان است.
عبدالملکی افزود: انجام نگرفتن مصوبات قبلی بعلت کم ارزش بودن آن در نزد برخی مدیران است که این رویه باید اصلاح شود لذا مصوبات انجام نشده در جلسه اینده مجدد قرأئت و مورد تأکید خواهد بود.
وی ادامه داد: اعمال طرح ترافیکی فعلی شهر نهاوند دارای نقص و مشکلاتی است که باید اصلاح و برطرف شود لذا بحث نظارت و کنترل ترافیکی شهر نهاوند باید به صورت جدی توسط شهرداری و راهنمایی و رانندگی نهاوند پیگیری شود.
فرماندار شهرستان نهاوند اظهار داشت: اداره راه و شهرسازی باید هر چه سریعتر نسبت به ادامه تعریض و اصلاح گردنه حادثه خیز برزول، بهره برداری از زیر گذر کفراچ و تشکیل کمیسیون ایمنی و حمل و نقل و سوانح رانندگی اقدام کند.
امامعلی عبدالملکی با اشاره به اینکه بخشی از ترافیک سنگین مرکز شهر نهاوند مربوط به فرمانداری است که باید حل شود، گفت: در اینکه شهرک شهید حیدری نهاوند با 15 هزار نفر جمعیت از داشتن یک دستگاه خودپرداز محروم است و تمام مراکز خدماتی بهداشتی و درمانی و خرید مردم نهاوند در مرکز شهر واقع شده و یا تمام بانکها و موسسات در مرکز شهر قرار دارند باید تجدید نظر شود که تحقق این مهم زمان بر خواهد بود.
نظر شما