به گزارش خبرگزاری مهر، مجید وفادار در همایش زمین پاک گفت: براي حفاظت از محيط زيست برنامه هاي مراقبتي و زيست محيطي به ويژه در صنايع بايد در اولويت قرار گيرد.
وفادار افزود: در دولت تدبير و اميد ، پايدارسازي خاك، حفظ تنوع زيستي و توسعه پايدار از اولويتهاي مهم كشور است.
وي با اشاره به توليد روزانه هزار و 300 تن زباله خانگي در هرمزگان گفت: مديريت پسماند، جلوگيري از ورود فاضلاب به آبهاي ساحلي و بازيافت زباله نقش موثري در كاهش آلايندگي و حفاظت از محيط زيست دارد.
مديرعامل شركت پالايش نفت بندرعباس گفت: در طرح هاي حفاظت و صيانت از محيط زيست در پالايشگاه بندرعباس هزار ميليارد تومان سرمايه گذاري شده است.
هاشم نامور در همايش زمين پاك در بندرعباس گفت: طرح افزايش ظرفيت و بهبود كيفيت پالايشگاه بندرعباس با هدف حفظ و صيانت از محيط زيست و توليد فرآورده ها بر اساس استاندارد EURO 05، ارتقاء كيفيت فرآورده هاي توليدي و افزايش كمي توليد فرآورده ها با پيشرفت فيزيكي 87 درصد در دست اجرا است.
وي گفت: با اجراي اين طرح و احداث و بهره برداري از واحدهاي جديد ،ميزان گوگرد گازوئيل از 10 هزار PPM به كمتر از 50 PPM و عدد اكتان بنزين از 87 به 95 افزايش مي يابد و كاهش چشمگير آلاينده هاي محيط زيست و بهينه سازي مصرف انرژي و منابع از دستاوردهاي مهم اين طرح است.
مدير عامل شركت پالايش نفت بندرعباس افزود: مديريت پسماند و اجراي طرح مبتكرانه افزايش 30 هزار بشكه اي ظرفيت پالايشگاه و كاهش مصرف سوخت به ميزان 10 هزار تن درسال و جلوگيري از انتشار سالانه 85 هزار تن انواع آلاينده، ، نصب ايستگاه هاي سنجش مداوم آلاينده هاي زيست محيطي ، تعميرات اساسي به موقع و ايجاد 298 هكتار فضاي سبز از ديگر اقدامات صورت گرفته در اين شركت است.
نامور گفت: با توجه به اقدامات صورت گرفته در اجراي برنامه هاي حفظ و صيانت از محيط زيست شركت پالايش نفت بندرعباس در فروردين امسال موفق به دريافت جايزه سبز جهاني از سوي انجمن سبز فرانسه شد.
وي افزود: ماهيت كار صنايع آلايندگي است و با توجه به قدمت برخي صنايع در طراحي آنها كه قديمي بوده كمتر به حفظ محيط زيست توجه شده است و بايد اين فرآيند ها را اصلاح و به روز كرد كه لازمه آن سرمايه گذاري، آموزش و فرهنگ سازي است.
معاون سياسي امنيتي استاندار هرمزگان نيز در اين همايش گفت: محيط زيست بايد عامل توسعه پايدار باشد و براي اين منظور بايد در طراحي واحدهاي صنعتي الزامات زيست محيطي رعايت شود.
جوانشیر كدخداپور افزود: نگهداري محيط زيست و آلوده نكردن زمين نياز به عزم ملي دارد.
وي در مورد نحوه دفن زباله ها در بندرعباس گفت: دفن زباله يك شيوه سنتي است كه پيامدهاي زيست محيطي زيادي دارد و براي جلوگيري از گسترش آلودگي بايد به سمت بازيافت و فرهنگ سازي رفت.
در پايان اين همايش نيز از شركت پالايش نفت بندرعباس و تعدادي از فعالان محيط زيست و محيط بانان استان تجليل شد.
نظر شما