به گزارش خبرنگار مهر، سیف اله صمدیان با بیان این مطلب در حاشیه کارگاه آموزشی عکاسی و فیلمسازی با تلفن همراه که در دانشگاه خوارزمی استان البرز برگزار شد درباره جشنواره فیلم و عکس همراه تهران گفت: این جشنواره دانشجویان را وارد مسیری میکند تا استعدادهای نهفته خود را شکوفا کنند و با ابزاری ساده داستان های زندگی را به تصویر بکشند.
صمدیان سوژهیابی در عکاسی را یک اصل مهم دانست و گفت: زندگی قوی ترین، شگفت انگیزترین و پرصلابتترین نویسنده جهان است و همه مشکل عکاسان این است که از چه چیزی عکس بگیرند و چگونه از موضوعات جهان پیرامون به درستی استفاده کنند.
وی که چند دهه در حوزه عکس و فیلم فعالیت کرده است با انتقاد از رویکردهای جاری به فعالیت های فرهنگی و هنری گفت: فرهنگی که سیاست زده باشد به درد نمی خورد، امیدوارم امسال که به عنوان اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده، فرهنگ به معنای واقعی ساخته شود و بخش دولتی با اهتمام بیشتر به این حوزه بپردازد.
این عکاس با انتقاد از برنامه سازی رسانه صدا و سیما ادامه داد: صدا و سیما در مسیر ساخت فیلم و سریال همچون رادیو عمل می کند، یعنی مخاطب در حالی که مشغول کار در اتاق دیگر است با شنیدن صدای فیلم می تواند مسیر نادیدنی را دنبال کند. هیچ جاذبه بصری در آن تعبیه نشده و به معنا و عظمت جایگاه واقعی خود نرسیده است.
وی با اشاره به مشارکت بخش خصوصی در برگزاری جشنواره فیلم و عکس همراه تهران گفت: فعالیت بخش خصوصی در امر فرهنگ و فرهنگسازی کار ارزشمندی است چرا که متولیان فرهنگی ما کمتر به معنای واقعی به فرهنگسازی می پردازند. چه بسا مشارکت بخش خصوصی در این حوزه باعث رونق دادن به فرهنگ خواهد شد.
کارگاه های آموزشی جشنواره همراه تهران تا 31 اردیبهشت ماه در 15 دانشگاه سراسر کشور برگزار می شود.
نظر شما