علیرضا مشرقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دانشکده معدن همچنین تصمیم دارد دانشکده معدن کاری را در شهرستان بافق تاسیس کند که شامل رشته های فناوری مکانیک، برق و صنایع است که دانشجویان از امکانات معادن آن شهرستان استفاده می کنند.
وی همچنین از موافقت شورای گسترش آموزش عالی با تأسیس پژوهشکده مهندسی معدن با چهار گروه پژوهشی تقاضا محور در دانشگاه یزد خبر داد و گفت: این پژوهشکده گروههای پژوهشی آهن، زغال سنگ، فرآوری معدنی و مدیریت فنآوری های معدنکاری را در برمی گیرد.
وی با اشاره به پیگیری های انجام شده برای ایجاد مقطع دکترا در گروه متالورژی، از اخذ مجوز لازم برای راه اندازی رشته مهندسی نفت - اکتشاف در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد و افزود: در رشته فرآوری مواد معدنی نیز موفق به کسب موافقت برای پذیرش دانشجو در مقطع دکترا شده ایم.
وی با اشاره به فعالیت های گسترده علمی و پژوهشی در این دانشکده، برگزاری همایش زمین شناسی با همکاری سازمان زمین شناسی با عنوان "عناصر نادر خاکی" در بهمن ماه گذشته، انجام طرحهای مختلف پژوهشی مشترک با معادن استان و سرویس دهی آزمایشگاهی به آنها را از جمله اقدامات این دانشکده در یکسال گذشته برشمرد.
مشرقی با تاکید بر قانونمند کردن استفاده از دستگاه ها و امکانات این دانشکده گفت: ما در حوزه پژوهش برای اینکه دستگاه ها زود فرسوده نشوند و کارایی خود را از دست ندهند، طرحی را برای قانونمند کردن استفاده از دستگاه ها در دست تهیه داریم.
و ی ادامه داد با عقد قرارداد با مراکز مختلف به منظور انجام آزمایشهای مورد نیاز آنها نیز در صددیم درآمدهای اختصاصی دانشکده را افزایش دهیم.
مشرقي همچنين از تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه هیدرومتالورژی و بیوتکنولوژی، تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه ژئوشیمی، تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه میکروسکوپ نیروی اتمی، توسعه فضای فیزیکی آزمایشگاهی برای آزمایشگاه های هیدرومتالورژی و ژئوشیمی، خرید دستگاه آسیای ماهواره ای پرشتاب براي راه اندازی آزمایشگاه سرامیک و ... را برخی از فعالیتهای انجام گرفته در زمینه توسعه و تجهیز آزمایشگاه های این دانشکده برشمرد.
نظر شما