۶ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۵:۵۸

زاهدی در گفتگو با مهر:

هفته مشاغل فرصتی برای انتخاب رشته صحیح دانش آموزان دبیرستانی است

هفته مشاغل فرصتی برای انتخاب رشته صحیح دانش آموزان دبیرستانی است

ری - خبرگزاری مهر: رئیس بخش مشاوره اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: در هفته مشاغل هنرستانها رشته های خود را معرفی می کنند و بازدید کنندگان که عموما دانش آموزان دوره اول متوسطه هستند، در آن حضور پیدا کرده و رشته های مورد علاقه خود را با توجه به نیازهایی شغلی انتخاب می کنند.

امید زاهدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هفته مشاغل هر ساله در هفته اول اردیبهشت ماه در سطح آموزش و پرورش به ویژه در هنرستان ها با برپایی نمایشگاها و جلسات کارگاهی به منظور آگاهی بیشتر دانش آموزان و اولیا گرامی داشته می شود.

وی افزود: این برنامه در راستای کشف استعداد دانش آموزان با توجه به علایق و تواناییهای آنها در رشته های تحصیلی با هدف استفاده دانش آموزان از ظرفیت های شغلی مورد نیاز جامعه اجرا می شود.

این مسئول عنوان کرد: در هفته مشاغل هنرستان ها رشته های خود را معرفی می کنند و بازدید کنندگان که عموما دانش آموزان دوره اول متوسطه هستند حضور پیدا کرده و رشته های مورد علاقه خود را با توجه به نیازهایی شغلی آن شهرستان انتخاب می کنند.

همچنین در این زمینه رئیس آموزشهای فنی و حرفه ای کار دانش اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در ارتباط با نیازهای شغلی بومی هر منطقه اقدام به چاپ کتب راهنما با تیراژ سه هزار جلد شده که همه رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش و سایر رشته های نظری به طور مفصل معرفی شده اند تا دانش آموزان بتوانند با اطلاعات کافی و کامل به انتخاب رشته بپردازند.

هامون صباغی افزود: در سنوات قبل نیز کتابی به نام اطلس چاپ شده که به معرفی رشته ها و مشاغل در حالت کلی می پرداخت.

وی اعلام کرد: امید می رود که امسال با اجرای طرح فروش محصولات دانش آموزان در همه زمینه ها به خصوص کشاورزی به گونه ای به شعار سال مقام معظم رهبری در باب اقتصاد مقاومتی جامه عمل بپوشانیم.

معاون پرورشی فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران نیز به مهر اعلام کرد: با برگزاری آزمون هایی در سال اول دبیرستان، دانش آموزان استعدادهای خود را با توجه به نیازهای شغلی پیدا می کنند و در نهایت به نوعی ایجاد توازن در پذیرش دانشگاه ها با نیازهای شغلی کشور دست می یابیم.

محمدجواد آخوندی افزود: در حال حاضر در رشته ریاضی به تعداد صندلی های دانشگاه ها دانش آموز داریم اما در رشته های انسانی و تجربی مازاد بر نیاز است که بخشی از آن به نگاه سنتی خانواده ها در انتخاب رشته های دانشگاهی مانند پزشکی بر می گردد.

وی یادآور شد: در همه مناطق بر اساس نیازهای شغلی که شناسایی شده، دانش آموزان می توانند با مراجعه به آموزش و پرورش نسبت به این نیازهای شغلی اطلاع پیدا کرده و بر اساس آن انتخاب رشته داشته کنند.
 

کد خبر 2278598

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha