۶ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۵:۳۸

جلالوند:

امسال برای چارت سازمانی بیمارستان 160 تختخوابی نهاوند تصمیم گیری می شود

امسال برای چارت سازمانی بیمارستان 160 تختخوابی نهاوند تصمیم گیری می شود

نهاوند - خبرگزاری مهر: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: چارت سازمانی بیمارستان 160 تختخوابی نهاوند در معاونت درمان به تصویب رسیده و در سال جاری برای آن توسط وزارت بهداشت و درمان تصمیم گیری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن جلالوند ظهر شنبه در جلسه کارگروه بهداشت و سلامت شهرستان نهاوند در سالن شهدای فرمانداری اظهار داشت: در اسفند سال 1389 معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی صف بندی خدمات و امکانات  بیمارستان های در حال احداث استان همدان را پیگیری و به تصویب رسانده است.

جلالوند گفت: برای مشخص شدن وضعیت تخت های بیمارستان جدید نهاوند و تأمین منابع و پرسنل انسانی مراتب به معاونت انسانی وزارت بهداشت و درمان ارجاع شده است.

وی افزود: مراحل آموزشی شدن بیمارستان های علیمرادیان و 160 تختخوابی نهاوند در حال انجام است که با انجام این کار تعرفه های آب، برق، و گاز این دو بیمارستان نیز به تعرفه آموزشی تغییر پیدا می کند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان عنوان کرد: در حوزه بهداشت و درمان استان همدان با کمبود پزشک عمومی مواجه هستیم که شهرستان نهاوند هم با این مشکل روبرو است ولی برای حل آن نیاز به زمان بیشتر داریم.

900 میلیارد تومان اعتبارات شناور برای باسازی و تعمیرات مراکز بهداشت کشور در نظر گرفته شده است

رئیس شبکه بهداشت و درمان  نهاوند نیز در این جلسه اظهار داشت: درمانگاه شهرک شهید حیدری در حال حاضر داری 85 درصد پیشرفت فیزیکی است که پیمانکار آن 31 میلیون تومان طلب دارد.

عباس سلگی گفت: از آغاز احداث درمانگاه شهرک شهید حیدری نهاوند تا کنون 360 میلیون تومان هزینه شده است و برای اتمام کامل پروژه و بهره برداری نهایی 110 میلیون تومان دیگر مورد نیاز است.

سلگی افزود: عملیات احداث سه قسمت موتور خانه، سیم کشی برق و نصب سقف کاذب برای کانال کشی کولر  این درمانگاه باقی مانده است و برای تأمین اشتراک آب و گاز 20 میلیون تومان اعتبار مورد نیاز است.

وی از جذب 100 میلیون تومان اعتبار از محل بیمارستان های مناطق محروم  برای تجهیز بیمارستان علیمرادیان نهاوند خبر داد و گفت: در اسفند ماه سال گذشته مبلغ 250 میلیون تومان از ردیف تجهیز بیمارستان ها به بیمارستان علیرمادیان نهاوند اختصاص یافت.

رئیس شبکه بهداشت و درمان  نهاوند عنوان کرد: بنا بر مصوبه ابلاغی خانه ها و مراکز بهداشتی بالای 25 سال باید تخریب و یا باسازی شوند که درمانگاه شماره یک و چهار شهر  نهاوند، درمانگاه روستای رزینی و باباقاسم و درمانگاه شهر برزول شامل این مصوبه می شوند.

عباس سلگی با اشاره به اینکه  900 میلیارد تومان اعتبارات شناور برای باسازی و تعمیرات مراکز بهداشت و درمان در کل کشور در نظر گرفته شده است گفت: مرکز بهداشت روستای رزینی توسط یک خیر به صورت کامل تخریب و باسازی می شود.

 

کد خبر 2278627

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha