۸ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۸:۳۵

رئیس پژوهشکده اسانس:

ایران صاحب صنعت عطر می‌شود/ اثرات گل محمدی در جلوگیری از آلزایمر و پارکینسون

ایران صاحب صنعت عطر می‌شود/ اثرات گل محمدی در جلوگیری از آلزایمر و پارکینسون

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان از اثرات اسانس گل محمدی در جلوگیری از پیشرفت و یا ایجاد بیماری های پارکینسون و آلزایمر خبر داد .

دکترعبدالرسول ابراهیم آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر درخصوص آخرین وضعیت تولید اسانس گل محمدی گفت: با فعالیت‌هایی که پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان داشته، دو شرکت در منطقه در زمینه تولید اسانس گل محمدی در حال فعالیت هستند.

وی با اشاره به کیفیت اسانس گل محمدی افزود: موسسه ایزو، یک استاندارد مخصوص گل محمدی دارد که کیفیت محصولی که توسط دو شرکت ما تولید می شود مطابق این استاندارد بوده و بازار جهانی پذیرای این اسانس است.

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان در خصوص صادرات اسانس گل محمدی گفت: در حال حاضر تولیداتی که صورت می گیرد همه صرف نیازهای داخلی می شوند و اگر محصولات به حدی برسد که مازادی داشته باشد برای صادرات اقدام می کنیم.

ابراهیم آبادی افزود: در حال حاضر نیز مشتری جهانی از شرکت های عطر سازی انگلستان، آلمان و فرانسه داریم که متقاضی خرید هستند.

وی مهمترین کاربرد اسانس گل محمدی را در صنایع عطرسازی عنوان کرد و گفت: اسانس گل محمدی به عنوان پایه در انواع عطرهایی که تولید می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان از دیگر کاربردهای اسانس گل محمدی به اثرات ضد افسردگی و آرام‌بخش بودن آن اشاره کرد و گفت: اسانس گل محمدی به صورت ویژه یک اثر آرام بخش و ضد افسردگی و یک اثر ضد اکسیدان دارد.  

وی تصریح کرد: معمولا بیماری‌های آلزایمر و پارکینسون را مربوط به اکسیداسیون در مغز می دانند و چون اسانس گل محمدی یک اثر ضد اکسیدان هم دارد می تواند از پیشرفت و یا ایجاد بیماری های مذکور جلوگیری کند.

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان افزود: آلزایمر و پارکینسون بیماری‌های سن بالا هستند و مصرف اسانس و گلاب در فرآورده‌ها، شرینی ها، برخی خوردنی‌ها، سوپ و آش ها می تواند به جلوگیری از پیشرفت و یا به وجود آمدن آلزایمرو پارکینسون  کمک کند.

وی در خصوص مقدار تولید اسانس گل محمدی گفت: دو شرکت دراین زمینه در منطقه کاشان فعال هستند که  100 تا 150 کیلو توان تولید دارند ولی این مقدار هم مصرف داخلی را کفاف نمی دهد یعنی بیش از این‌ها نیاز داریم.

ابراهیم آبادی تاکید کرد: چون اسانس یک ماده خام است بهتر است خام فروشی نکنیم چون ارزش افزوده آن بعد از تبدیل دارویی و صنایع مختلف چندین برابر می شود و برنامه پژوهشکده در آینده این است که خود صاحب صنعت عطر و آرایشی بهداشتی شویم.

کد خبر 2279569

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha