به گزارش خبرگزاری مهر، منصور کتانباف، شهردار منطقه 20 تهران به تشریح همکاریهای این منطقه از شهرداری که بیمارستان تخصصی سرطان در آن منطقه راهاندازی خواهد شد و ضرورت تأسیس بیمارستان پرداخت و اظهار کرد: همانطور که لازمه اداره یک شهر مشارکت ساکنان و شهروندان آن شهر است در امور دیگری که مسائل انسانی در آن نقش دارد و نیازهای مردم را مرتفع میکند نیز مشارکت آحاد مردم نقش مهمی را ایفا میکند.
اجرای طرح «اوراق وقف» عرصه را بر نیازمندان واقعی باز میگذارد
وی با بیان اینکه اشخاصی که در امور خیریه و وقف فعال هستند ، با حضور در طرح «اوراق وقف» میتوانند زمینه مشارکت را پررنگ کنند، گفت: افراد با مشارکت در این طرح میتوانند بدون آنکه بروکراسی اداری و دولتی بر فعالیت آنها تاثیرگذار باشد به فعالیتهای انسان دوستانه و خیریه رنگ و بوی اعتقادی دهند. همچنین بسیاری از نیازمندان وقتی به این نکته واقف می شوند که رفع نیازهایشان از دستگاه غیردولتی با سرمایههای مردمی صورت میگیرد تمایل بیشتری به استفاده صحیح از امکانات فراهم شده نشان میدهند و براساس اعتقادات و باورهای دینی خود تا زمانی که به راستی خود را مستحق ندانند از این تسهیلات استفاده نمیکنند. از سویی نیز اجرای طرح «اوراق وقف» عرصه را بر نیازمندان واقعی باز میگذارد.
شهردار منطقه 20 تهران درباره اختصاص طرح «اوراق وقف» در اولین گام به ساخت یک بیمارستان تخصصی سرطان، عنوان کرد: با وجود بیماریهای سخت و دیرعلاج دنیای کنونی و هزینههای بالایی که بیماران مبتلا به این بیماریها برای جلوگیری از گسترش و یا علاج آن، هزینه میکنند، بسیاری از لحاظ مالی نیز ناتوان شده و مشکلات عدیدهای برای آنها بوجود میآید.
احداث بیمارستان تخصصی سرطان در یکی از مناطق کمبرخوردار تهران؛ مرهمی برای نیازمندان
کتانباف در ادامه به منطقه 20 شهرداری اشاره کرد و گفت: از طرفی شهرداری منطقه 20 به جهت موقعیت جغرافیایی خود دارای حریم شهری و روستاهای بیشماری در حاشیه آن است که متاسفانه عمده ساکنان آن از افراد محروم جامعه هستند و با بروز اینگونه بیماریها با مشکلات بیشماری مواجه میشوند؛ حال احداث بیمارستان تخصصی سرطان در جنوبیترین منطقه تهران میتواند اینگونه افراد را پوشش دهد و از آلام آنها در هنگام تحمل رنج بیماری بکاهد.
امکان ادامه حیات به شرط داشتن پول!
وی ادامه داد: باید به این نکته واقف باشیم که افراد محروم جامعه از بیماری سرطان رنج میبرند و به دلیل نداشتن سرمایه کافی امکان حیات را از دست میدهند. اما در صورتی که این بیمارستان توسط افراد خیر و اوراق وقف احداث و به بهره برداری برسد میتوان حیات را به این بیماران هدیه کند.
شهردار منطقه 20 تهران با بیان اینکه چه سرمایهگذاری بهتری از دعای خیر خانوادههایی که بیمارانشان به زندگی خود ادامه دادهاند و افزود: به واقع پدران، مادران و فرزندان مبتلا به سرطان میتوانند با اوراق وقف خیران در کنار خانوادههای خود زندگی کنند و امکان ادامه حیات داشته باشند.
دستگاههای دولتی و تسهیلگری امور
کتانباف درباره وظیفه سازمانها و ارگانهای دولتی برای هم گامی با مردم در این امر خیر، اظهار کرد: رمز موفقیت کارهای خیریه و مشارکتی و در مجموع امور مردمی به غیر دولتی بودن آنهاست، اگر دستگاههای دولتی بخواهند در این امور نقش متولی را داشته باشند، شاید از ارزشهای کار خیریه کاسته شود ولی همین دستگاهها میتوانند جنبه حمایتی خود را در قالب تسهیلگری در بسترسازی ایجاد این مراکز ایفا کنند.
وی افزود: به عنوان مثال شهرداری میتواند در صدور مجوزهای لازم تسهیلگری و حمایت خود را انجام دهد و در ادامه راه با ارائه خدمات شهری مناسب از هزینههای آتی این مراکز بکاهد و یا محیط پیرامون این مراکز را به شکل ارزندهای فضاسازی کند.
شهردار منطقه 20 شهر تهران همچنین به فعالیتهای این منطقه از شهرداری اشاره کرد و گفت: مدیریت شهری منطقه 20 با هدف افزایش زیرساختهای بهداشتی و درمانی برای احداث این بیمارستان تخصصی از هیچ کمکی فروگذار نیست و در حال حاضر مجوز دیوار کشی و حصارکشی این محدوده یازده هزار مترمربعی صادرشده و این درحالی است که پس از ارائه نقشه های مورد تایید و تشکیل پرونده بابت صدور پروانه ساختمانی نیز نهایت مساعدت از سوی مدیریت شهری منطقه 20 اعمال خواهد شد تا با همکاری و تعامل، این منطقه جنوبی صاحب بیمارستان تخصصی با تمام امکانات و تجهیزات بهروز شود.
احداث بیمارستان با 80 هزار مترمربع زیربنا
وی همچنین درباره مشخصات زمینی که قرار است بنای این بیمارستان در آن تأسیس شود، اظهار کرد: این زمین پشت پارک سه دختران واقع شده و قرار بر این است تا این بیمارستان با هشتاد هزار مترمربع زیربنا در 4 طبقه احداث شود که از نظر سهولت دسترسی به بزرگراه، حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و وسایل حمل و نقل عمومی مکان مناسبی است.
مدیریت جهادی؛ عامل زمینهساز موفقیت کشور
کتانباف در تشریح ضرورت حاکمیت مدیریت جهادی در این امر و پروژه، عنوان کرد: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) که در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر تهران و مسئولان شهرداری تهران بیان فرمودند، پیشرفت و عامل زمینهساز برای موفقیت در کشور را «مدیریت جهادی» دانستند، یکی از شاخصههای مدیریت جهادی «مدیریت اعتقادی و به عبارتی دلی» است.
شهردار منطقه 20 تهران در پایان سخنانش تصریح کرد: اگر مدیران به آنچه انجام میدهند، اعتقاد داشته باشند و برای رضای خود انجام دهند قطعاً نتیجه آن را خواهند دید. از طرفی در امور خیریه که افراد خیّر بر اساس اعتقادات خود وقف انجام میدهند و برای رضای خدا پیش قدم میشوند نقطه شروع این اقدام که مشارکت مردمی است بر اساس اعتقاد شکل گرفته است و اگر مرحله بعدی آن که همان «مدیریت» است نیز بر اساس مدیریت جهادی و اعتقادی شکلی بگیرد قطعاً بهترین اثربخشی و نتیجه را در بر خواهد داشت.
نظر شما