۱۹ شهریور ۱۳۸۴، ۱۲:۵۸

در آستانه نهمين كنگره بين المللي انجمن جراحان گوش و گلو و بيني عنوان شد:

عفونت مكرر لوزه ها ، به كاهش شنوايي كودكان مي انجامد

رييس نهمين كنگره بين المللي انجمن جراحان گوش، گلو و بيني و سر و گردن ايران از عفونتهاي مكرر لوزه سوم به عنوان شايع ترين علت كاهش شنوايي در كودكان نام برد.

به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر محمد حسين حكمت آرا افزود: شبكه لنفاوي انسان در دوران جنيني براي تكامل سيستم دفاعي بدن، سلول هاي لنفاوي را مي سازد كه پس از تولد و با افزايش سن، از اهميت اين منطقه كاسته شده و در مواردي هم با تكرار عفونتهاي حلقي، نه تنها نقش دفاعي را از دست مي دهد بلكه خود تبديل به كانون عفوني مي شوند.

وي در مورد تاثير كانون ها گفت: تنفس دهاني، تغيير قوس دندان، خرخر موقع خواب و ... در كودكان از عوارض لوزه ها است و كودكان مبتلا به اين بيماري از عوارض ظاهري داراي دهان باز و لب هاي خشك بوده، همچنين بيني و گونه اين كودكان برجسته تر به نظر مي سرد.

دكتر حكمت آرا با بيان اينكه عفونتهاي مكرر لوزه ها ممكن است منجر به روماتيسم حاد فصلي، نارسايي كليه ها و روماتيسم قلب شود، گفت: در صورت ضرورت بايد با تشخيص به موقع و با جراحي، لوزه و لوزه سوم را برداشت و مايع پشت پرده را با جراحي ميكروسكوپي البته بدون برش بيروني و از راه سوراخ گوش تخليه و لوله گذاري كرد.

رييس انجمن جراحان گوش، گلو و بيني و سر و گردن ايران گفت: هم اكنون با پيشرفتهاي پزشكي، اين جراحي ها، آسان و كم خطر بوده و بهبودي آن در زمان كوتاهي انجام مي شود و شايد يكي از شايع ترين جراحي هايي است كه امروزه در بيمارستان ها انجام شده و كمترين فايده اين كار پيشگيري از عوارض ياد شده، خواهد بود.

گفتني است نهمين كنگره بين المللي انجمن جراحان گوش، گلو و بيني و سر و گردن ايران  18 تا 22 آبان ماه امسال در سالن همايش هاي رازي تهران با حضور بيش از يك هزار و 500 پزشك متخصص داخلي و خارجي برگزار مي شود. 

کد خبر 228038

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha