۸ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۲۰:۲۶

هجرانفر:

قزوین در ردیف شهرهای بحرانی و کم آب قرار گرفت/ مردم صرفه جویی کنند

قزوین در ردیف شهرهای بحرانی و کم آب قرار گرفت/ مردم صرفه جویی کنند

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری قزوین گفت: در کنار 10 کلان شهر کشور، متاسفانه قزوین هم در تامین آب شرب، در ردیف استانهای بحرانی قرار دارد و در صورت عدم صرفه جویی مردم و اجرا نشدن طرح های اضطراری، قطع آب شرب در شهر های قزوین، آبیک و شهرک مهرگان قطعی است.

به گزارش خبرنگار مهر، کارگروه تخصصی آب با هدف بررسی وضعیت بحرانی آب در شهرهای استان عصر دوشنبه در سالن کنفرانس شرکت آبفای قزوین با حضور منوچهر حبیبی معاون عمرانی استانداری و مدیران شرکتهای آب منطقه ای قزوین و آبفار تشکیل شد.

احمد هجرانفر در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت منابع آبی استان و میزان کمبود در مناطق مختلف اظهارداشت: در کنار 10 کلان شهر کشور که با کمبود آب روبروست متاسفانه قزوین هم در ردیف شهرهای درآستانه بحران قرار دارد که در صورت عدم صرفه جویی شهروندان با مشکلات جدی و قطعی آب روبرو خواهیم شد.

کم آبی در قزوین جدی است

وی افزود: بحران آب در شهرهای قزوین، آبیک و شهرک مهرگان جدی است و باید در کوتاهترین زمان با اجرای طرح های ضربتی از بروز مشکل جلوگیری کنیم.

هجرانفر بیان کرد: در سطح استان با همکاری جدی استانداری و شرکتهای آب منطقه ای باید طرح های کوتاه مدت را اجرا کنیم تا بخشی ازکمبود ها جبران شود و در کنار آن مهندسی مجدد، افزایش راندمان تاسیسات، مدیریت فشار آب، اجرای طرح های فوری و اضطراری اجتناب ناپذیر است.

مدیرعامل شرکت آبفای شهری قزوین تصریح کرد: در طرح میان مدت هم باید برای حفر چهار حلقه چاه در بیدستان اقدام شود تا در آینده با بحران آب شرب روبرو نشویم.

این مسئول بیان کرد: قطع آبیاری فضای سبز از محل آبهای شرب، باید با همکاری شهرداری صورت گیرد تا منابع آب شرب در فضای سبز مصرف نشود.

هجرانفر یادآورشد: رسانه های استان اعم از مکتوب و خبرگزاری ها بویژه صدا وسیما باید وارد صحنه شوند و با بیان واقعیت های موجود زمینه مشارکت مردم در صرفه جویی را فراهم کنند در غیر این صورت تابستان کم آب و بی آبی را در پیش خواهیم داشت.

31 هزار مترمکعب کمبود آب در استان قزوین

این مسئول اظهارداشت: در حال حاضر میزان تولید آب بالغ بر 96 هزار مترمکعب و مصرف بیش از 128 هزار مترمکعب است که برای تامین تقاضای مردم با کسری 31 هزار مترمکعبی روبرو هستیم.

وی افزود: چهارحلقه چاه بیدستان باید تا 15 روز توسط شرکت آبفا و حداکثر یک ماه آینده توسط شرکت آب منطقه ای وارد چرخه شود تا بتوانیم کمبود آب را جبران کنیم.

این مسئول بیان کرد: حفر چاه جدید برای کاهش کسری ظرفیت، حفر چاههای جایگزین، استفاده از ظرفیت چاههای تلفیقی شرکت آب منطقه ای، چاههای لشگر 16 زرهی قزوین و شناسایی مشترکان پر مصرف از دیگر کارهای ضروری است که باید عملیاتی شود.

دو میلیارد تومان هزینه اجرای طرح های اضطراری تامین آب شرب

هجرانفر یادآورشد: اجرای هفت طرح اضطراری و مهم شرکت آبفا بیش از دو میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که از استانداری انتظار داریم برای تامین آن مساعدت کند.

کد خبر 2280575

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha