به گزارش خبرنگار مهر، همایش و نمایشگاه روند دگر دیسی در فرقه تروریستی مجاهدین خلق توسط دانشگاه شاهرود با همکاری انجمن نجات استان سمنان و هیئت رایه البصیره طی سه مرحله اجرا در تالار شقایق های این دانشگاه با استقبال بی نظیر اساتید، دانشجویان، مدیران، فرهنگیان و عموم مردم مواجه شد.
سازمان مجاهدین خلق ایران در سال 1344 تاسیس شد و پس از چند سال كار مطالعاتی در زمینه های سیاسی و ایدئولوژی، از سال 1349 وارد فاز نظامی شده و تا سال 52 تعداد زیادی از اعضای آن دستگیر و به زندان افتادند یا اعدام شدند. از سال 1352 تا 54 تغییراتی در این سازمان پدید آمد که منجر به تبدیل این سازمان به یك سازمان ماركسیستی شد.
از سال 1358منافقان با انقلاب و رهبری آن برخورد كرده و از سال 1360 وارد فاز نظامی و مبارزه بر ضد جمهوری اسلامی شدند. سازمان یاد شده طی دو سال، بیش از چند هزار نفر از مسئولان، روحانیان، پاسداران و مردم عادی كوچه و بازار را ترور كرد و شرح تك تك آنها را در نشریات خود مندرج ساخت و مسئولیت حملات و ترورها را بر عهده گرفت.
در نهایت، سازمان مجاهدین خلق از ایران خارج شده و پس از دیدار مسعود رجوی با صدام حسین، به حزب بعث پیوسته و طی چند سال جنگ تحمیلی بر ضد مردم ایران و نیز شیعیان و مردم كردستان عراق با نهایت قساوت جنگید و در بعضی موارد به قتل عام مردم بی گناه دست زد.
چگونگی شکل گیری دگردیسی در سازمان مجاهدین خلق
از دهه ۵۰ که نشانه هایی از جریانات فکری مارکسیستی در سازمان پیدا شد و وقتی که این مساله علنی شد بسیاری از اعضا مات و مبهوت بودند که درون سازمان چه گذشته است و چگونه این مسائل پیش آمدهاند.
در همین مقطع وقتی از اعضا گفته میشود که سازمان مارکسیست شده است، بخشی از انها بهخاطر وابستگیهای شدید و سازمانزدگیشان و انضباط آهنین و سطح پایین آگاهیشان، مارکسیسم را انتخاب میکنند، چرا که هویت فردی خود را از دست دادهاند.
مجموعه تحولات درونی با هدف مطیعسازی نیروها و تبدیل رهبری جمعی سازمان مجاهدین خلق (کادر مرکزی) به رهبری خاص (رجوی) و تبدیل این رهبری به عنصری منزه و دست نیافتنی به منظور فرمانروایی محض و بلااشکال در امر کنترل نیرو و خط دهی درون و بیرون، همگی از سازمان مجاهدین خلق یک فرقه ایدئولوژیک نظامی ساخت.
با وعده انتقال به اروپا به عضویت سازمان مجاهدین خلق در آمدم
علی مرادی متولد 1338 لیسانس زبان خارجه و عضو سابق قسمت زرهی سازمان که از سال 68 تا 83 در این سازمان فعالیت داشته شامگاه دوشنبه در این همایش با اشاره به اینکه در ابتدای جنگ ایران و عراق در جبهه به اسارت در آمده گفت: مدت 9 سال در اردوگاه اسرای جنگی بودم و سال های آخر با مطالبی که در نامه های جعلی که رژیم بعث در نامه های جمعیت صلیب سرخ به ما می داد به طور کلی از آزادی نا امید شده بودیم به همراه تعدادی از زندانیان برای رهایی از زندان و اعزام به اروپا به عضویت این فرقه در آمدیم.
این عضو سابق هسته مرکزی سازمان مجاهدین خلق با بیان این مطلب که بعد از پیوستن به سازمان منتظر انتقال به اروپا بودیم که هرگز محقق نشد افزود: بعد از پیگیری هایی که انجام دادیم متوجه شدیم نه تنها اعزامی در کار نیست بلکه به ما گفتند هر کس با ما همسفره شده باشد از نظر رژیم ایران منافق است و کشته خواهد شد.
وی با تاکید بر این مطلب که قطع ارتباط با همه دنیا، خانواده، رسانه، تلفن، نامه و ... جزو اصول اولیه این فرقه به شمار می رفت خاطرنشان کرد: بعد از 23 سال سختی های فراوانی که در اردوگاه اشرف متحمل شدیم به سبب اقداماتی که از طرف مسئولان و انجمن نجات و اعزام خانواده های اسرای این اردوگاه انجام شده بود برادرانم را ملاقات کردم.
اضمحلال بنیان خانواده اتفاق شومی که در مقر اشرف رخ داد
مرادی از جمله مصادیق فرقه ای بودن سازمان منافقین را اعلام رسمی گرایش به مارکسیت در سال 54 توسط تقی شهرام دانست و تصریح کرد: حذف فیزیکی مخالفان درون سازمانی قبل و بعد از انقلاب مثل حذف فیزیکی مجید شریف واقفی که دانشگاه شریف تهران به نام او نامگذاری شده نیز از جمله این اقدامات سازمان بود.
این عضو سابق قسمت زرهی سازمان منافقین عقد گروهی و اجباری، تماس زنان شورای رهبری توسط رجوی و سوء استفاده از آنها و ارتباط گروهی با زنان را از دیگر مفاسد این فرقه تا قبل از شکست در عملیات مرصاد معرفی و عنوان کرد: بعد از شکست در عملیات مرصاد طلاق اجباری اعضای سازمان و جدا کردن همسران و عدم تماس زنان و مردان و جدا کردن کودکان از مادران به بهانه جنگ و خروج آنان از ایران از دیگر اعمال ناشایستی است که این فرقه در طول حیات خود مرتکب شد.
وی اذعان داشت: ننگ دانستن خانواده در سازمان و جلوگیری از هر گونه ارتباط عاطفی با خانواده و فرزندان که موجب اضمحلال بنیان خانواده می شد، کشتن با شکنجه های طاقت فرسا، زندگی اشتراکی و ... از جمله ظلم هایی است که این فرقه به فریفته شدگان خود روا داشته است.
مسئله زن باید حتی از اذهان کسانی که در اشرف بودند پاک می شد
علی اکرامی متولد 1338 که از سال 64 تا 83 عضو سابق بخش روابط خارجی که دارای لیسانس مهندسی صنعت نفت است نیز در این همایش با تاکید بر اینکه طلاق دستور اکید رجوی به تمامی مردان و زنان عضو سازمان بود ابراز داشت: رجوی علت شکست در عملیات مرصاد را وجود وابستگی شرکت کنندگان به همسرانشان می دانست و معتقد بود این وابستگی مانع در مسیر مبارزه است و باید با طلاق از بین برود.
این عضو سابق هسته مرکزی سازمان منافقین با یادآوری این مطلب که یک روز مسعود همه را جمع کرد و یک سینی گذاشت و گفت همه باید حلقه هایشان را درون سینی بیندازند اظهار داشت: او خود را محرم همه زنان معرفی کرد و دستور اکید داد حتی خاطرات زنان و مسئله زن باید در ذهن همه ما از بین برود.
وی با تاکید بر این مطلب که رجوی برای از بین بردن خاطرات خانوادگی جلساتی تشکیل می داد که همه باید روزانه در آن جلسات حضور می داشتند ادامه داد: هر فرد باید تا ریزترین خاطراتی و آنچه در ذهن داشت تعریف می کرد تا به قول رجوی غسل رهایی و تطهیر بگیرد و خود را رها کند و هر شخص بعد از بیان خاطراتش با فحش و کتک مواجه می شد تا خاطراتش را به فراموشی بسپارد و به انقلاب مسعود و مریم خیانت نکند.
اکرامی با اشاره به اینکه بعد از 23 سال این ریسک را پذیرفتم که از وضعیت اسفبار مقر اشرف بگریزم بیان داشت: وقتی از اردوگاه فرار کردم و به نیروهای آمریکایی که عراق را تصرف کرده بودند پناه آوردم توسط صلیب سرخ توانستم خانواده ام را پیدا کنم، اما خانواده ام مرا نمی شناختند و بعد از بیان خاطرات سفرها و یادآوری دوران گذشته به زنده بودنم اطمینان پیدا کردند.
این عضو بخش روابط خارجه سازمان منافقین در پایان سخنانش گفت: بعد از بازگشت به وطن انتظار داشتم مدت مدیدی در زندان به سر ببرم ولی به دلیل عفو رهبر معظم انقلاب برای کسانی که در جنگ و کشتار شرکت نداشتند، به زندگی بازگشتم.
اعضای اشرف جذب شعارهای فریبنده و وعده های پوچ و توخالی رجوی می شدند
ایرج صالحی متولد 1344 که از سال 64 تا 83 با داشتن لیسانس کامپیوتر در واحد نظامی سازمان مجاهدین خلق عضو بوده نیز با اشاره به اینکه کسانی که به عضویت این سازمان در می آمدند در ابتدا جذب شعارهای فریبنده و وعده های پوچ و تو خالی رجوی می شدند افزود: جنبه تروریستی بودن این فرقه به خوبی مشخص است اما جنبه دیگر فرقه بودن این سازمان است.
این عضو سابق هسته مرکزی سازمان منافقین با تاکید به این مطلب که این فرقه در ظاهر ادعای آزادی داشت ولی در درون خود مخوف ترین زندان ها را برای هوادارانش ترتیب داده بود خاطر نشان کرد: اعضای این فرقه از همه چیز محرومند، از دنیای بیرون مقر ایزوله می شدند و هیچ وسیله ارتباط جمعی در اختیارشان نبود.
وی یادآور شد: وقتی حسین مشعوف توانست به اتاقی که در آن تلفن وجود داشت و تنها تعدادی از فرماندهان ارشد به آن دسترس داشتند برای درخواست نجات با خانواده اش در آلمان تماس بگیرد، چند سال به اتهام این که در آن تماس قصد جذب هواپیماهای ایرانی برای بمباران پادگان را داشته به حبس در سلول انفرادی و شکنجه های طاقت فرسا محکوم شد.
صالحی با بیان این مطلب که هم اکنون اعضای باقی مانده فرقه بعد از متلاشی شدن پادگان در کمپ لیبرتی پناهنده هستند عنوان کرد: هنوز هیچ کشوری به این فرقه پناهندگی نداده چون باید به صورت انفرادی و با انصراف از فرقه طبق قوانین بین الملل اقدام به درخواست پناهندگی دهند که این کار را انجام نداده اند.
وی در پایان تاکید کرد: این گروه در حال حاضر تلاش خود را با پناه بردن به فضای مجازی با ارتباط گیری با دانشجویان، دانشآموزان، خبرنگاران و ... ادامه می دهد و با فریب دادن این اقشار آن ها را بعد از وابسته کردن، وادار به همکاری می کند.
در پایان این همایش این سه عضو جدا شده از هسته مرکزی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) به سوالات مکتوب و حضوری حاضران در زمینه های مختلف پاسخ دادند.
نظر شما