به گزارش خبرنگار مهر، مسائل و مشكلات بخش ضياءآباد ظهر سه شنبه با حضور مديركل مديريت بحران استان بررسی شد.
علي محمد آهني در این جلسه اظهارداشت: در برخي از روستاهاي بخش ضياءآباد منابع طبيعي اراضي زيادي را در اختيار دارد كه 90 هكتار از اين اراضي جزء مستثنيات بوده و از طريق دستگاه قضايي در اختيار مردم قرار خواهد گرفت.
وي افزود: برداشت بي رويه شن و ماسه از بستر رودخانه خررود لطمات جبران ناپذيري را به ساكنين و باغات و محصولات زراعي كه در مسير اين رودخانه قرار دارند وارد كرده كه در اين خصوص طي برگزاري یک جلسه مشترک شركت آب منطقه اي و اداره كل صنعت، معدن و تجارت تصميم گيري لازم اخذ خواهد شد.
مديركل مديريت بحران استان با اشاره به آفت سرمازدگي محصولات باغي و زراعي در سال جاري تصريح كرد: متاسفانه امسال سرمازدگي و بارش برف و تگرگ در فروردين ماه خسارات زيادي را به باغات و محصولات باغي استان وارد كرد كه در اين خصوص در سطوح ملي تصميم گيري لازم انجام خواهد شد.
وي افزود: اصل موضوع در برخورد با حوادث غير مترقبه، بيمه كردن محصولات است و با توجه به اينكه استان قزوين همواره در معرض حوادث و بلاياي طبيعي قرار دارد بايد فرهنگ بيمه محصولات زراعي، دامي و باغي در جامعه ترويج و نهادينه شود.
این مسئول تصریح کرد: در حال حاضر تمامي محصولات مشمول بيمه مي شوند و دولت آمادگي خود را براي بيمه كردن محصولاتي كه از ريسک بالايي برخوردار هستند اعلام كرده است.
نظر شما