۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۳۱

رضایی:

سیاست‌های کنترل قیمت و تنظیم بازار پس از هدفمندی یارانه اعلام شد

سیاست‌های کنترل قیمت و تنظیم بازار پس از هدفمندی یارانه اعلام شد

بیرجند- خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری خراسان جنوبی سیاست‌های کنترل قیمت و تنظیم بازار را پس از مرحله دوم هدفمندی یارانه تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی رضایی سه‌شنبه شب در جلسه تنظیم بازار استان اظهار کرد: با توجه به شروع اجرای مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانه‌ها کنترل دقیق بازار و قیمت‌ها به منظور حفظ آرامش بازار و حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه از اهمیت فراوانی برخودار است.

وی افزود: کالاهای اساسی و حساس به دو اولویت تقسیم شده که 14 کالای اولویت اول مشمول قیمت‌گذاری توسط کارگروه بازار کشوری و 26 کالای اولویت دوم مشمول رصد و پایش مستمر بازار شده اند.

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری خراسان جنوبی با اشاره به سیاست‌های دولت بیان کرد: در مصوبه جدید هیات دولت که به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت معدن و تجارت تنظیم شده و به تایید ستاد هدفمندی یارانه‌ها رسیده، فهرست کالاهای اساسی و حساس مشمول طرح تنظیم بازار به دو گروه تقسیم و مسئولیت تصمیم گیری در این زمینه به کارگروه کنترل بازار کشور محول شده است.

رضایی در ادامه به کالاهای اولویت اول اشاره و اظهار کرد: در این اولویت گوشت قرمز، گندم، نان، آرد، برنج، روغن نباتی، شکر، کره، جو، ذرت، کنجاله، گوشت مرغ،  شیرخشک، شیرخام و انواع کود شیمائی را شامل می شود.

وی ادامه داد: کالاهای اولویت اول کالاهای هستند که مجموعه اقدامات تنظیم بازار شامل نحوه تعیین قیمت، تعیین تعرفه، قیمت توزیع، موجودی‌ها و نظارت و بازرسی و سایر عوامل موثر در ثبات در مورد آنها می شود و طبق برنامه ها وسیاست های دولت در هیج نقطه از کشور حق افزایش قیمت ندارند و با متخلفین برخورد قانونی می شود.

رضایی با بیان اینکه اولویت دوم کالاها شامل پنیر، ماست، تخم مرغ، واکسن دامی، کاغذ، روغن موتور، آلکیل بنزن خطی، دوده، لاستیک، پلی اتین، شمش فولادی، انواع ورق، میلگرد، تیر آهن، مس کاتد، آلومنیوم، سرب، سیمان، کاشی، شیشه، خودرو سبک، ادوات کشاورزی، یخچال، ماشین لباسشوئی و تلویزون می‌شود، افزود: این کالاها مشمول رصد و پایش مداوم روند تامین و توزیع موجودی قیمت بازار هستند و ستادهای تنظیم بازار استانی و شهرستانی موظف به کنترل قیمت این اقلام بوده تا افزایش بدون مجوز نداشته و در تمام جامعه در دسترس باشد.

وی همچنین ماموریت اصلی فرمانداریها در فاز دوم هدفمندسازی یارانه ها را تقویت پایش بازار برای اخذ و جمع آوری و انعکاس به موقع اطلاعات از مجاری مختلف تامین، توزیع و کنترل قیمت برشمرد و خواستار تشدید کنترل و نظارت و برخورد با متخلفین شد.

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری خراسان جنوبی با اشاره به گران شدن حامل های انرژی و سوخت افزود: این افزایش قیمت بین چهار تا 10 درصد بر حمل و نقل تاثیرگذار است و در آینده نزدیک قیمت های حمل و نقل وسایل عمومی بار و مسافر اعلام می شود.

رضایی با بیان اینکه شیب افزایش قیمت ها بسیار ملایم است بطوری که هیج گونه فشاری بر زندگی مردم وارد نخواهد شد، یادآور شد: با کسانی که قبل از اعلام نرخ های جدید اقدام به گران کردن کرایه ها و سایر مایحتاج زندگی مردم نمایند به شدت برخورد قانونی خواهد شد.

کد خبر 2281595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha